Resultaten voor wat serveer je met lamskroontjes

Lamskroontje - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/lamskroontje

... Lamskroontje By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: lamskroontjes : 2 olijfolie boter rozemarijn tijm look mosterd broodkruim Directions: 1. Verhit een weinig olijfolie samen met een klontje ...

Iers lamskroontje, aardappel met kruidenboter en jus met tijm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/iers-lamskroontje-aardappel-met-kruidenboter-en-jus-met-tijm

... Iers lamskroontje, aardappel met kruidenboter en jus met tijm - Gaar de aardappelen in de schil in gezouten water. Schil ze, als ze gaar zijn, en snijd er plakjes van ongeveer 0,5 centimeter van. Maak nu de kruidenboter door alle kruiden fijn te hakken en ze te mengen ...

Lamskoteletjes met witloof en puree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/lamskoteletjes-met-witloof-en-puree

... ndes van de citroen, look en tijm onder de lamskroontjes. Tip: snij de rest van de citroen in schijfjes, doe ze in een karaf met water.  Steek in de voorverwarmde oven van 190°C. Tien à twaalf minuten is voldoende voor mooi rosé. Laat ze zeker nog tien minuten rusten onder aluminiumfolie voor je ze versnijdt. Voor de pure à la Robuchon: Kook of stoom de aardappelen gaar. (15 à 20 minuten vanaf het water kookt) Tip: gebruik vastkokende aardappelen. Die kunnen meer vocht absorberen. Anders kan alles gaan schiften. Reken 10g zout per liter water.  Warm de melk op.  Pel ondertussen de aardappelen. Haal de aardappelen nu door een passe-v ...

Lamscarré met boontjes in Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamscarre-met-boontjes-in-ganda-ham

... ats nogmaals gedurende 5 à 7 minuten in de oven (naargelang uw keuze van bakwijze). Kook de boontjes gaar en spoel ze onder koud water. Neem een pakje boontjes en rol ze op in een reepje Ganda Ham. Stoof de pakjes aan in wat bakboter. serveer de lamskoteletjes met de boontjes. Ingrediënten 4 schijfjes Ganda ham 2 lamskroontje 4 el mosterd 4 el broodkruim bakboter 200 gr boontjes, extra fijn 1 teentje knoflook, gehakt 1 el gehakte peterselie 2 el arachideolie ...

Recept voor lamskroontje met een duo van tomaat | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lamskroontje-met-een-duo-van-tomaat

... bereiden: maak de kruidenolie: Meng alle ingrediënten voor de kruidenolie en laat 30 minuten rusten zodat alle smaken goed mengen.  maak de tomatensla: Neem een grote kom en meng hierin de tomaten met de pijnboompitten, dragon en sjalot. Breng op smaak met peper ...

Lam met lentegroen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lam-met-lentegroen

... Lam met lentegroen - Bak het lamsvlees kort op een hoog vuur aan in geklaarde boter en kruid af met peper en zout.Strijk na het bakken het vlees in met piment d’espilet (gedroogd chilipeper), en de mosterd. Zet het vlees gedurende 6 min in een oven op 180°C, samen ...

Recept voor Lamskroontje met lentegroenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lamskroontje-met-groenteschotel-met-champignons/

... dl Solo Delifine Toevoegen 125 g Solo vloeibaar Toevoegen Bereidingswijze Los het blokje bouillon op in 5 dl warm water Verwarm de oven voor op 200° en smeer het vlees in met Solo.Kleur de lamskroontjes op 200° en gaar ze dan nog 15 minuten op 160°. Stoom de groenten beetgaar . Laat ondertussen de bouillon met de Solo Delifine inkoken. Dien alles samen goed heet op . Geniet van Lamskroontje met lentegroenten ...

Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder

... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Maak de artisjokken schoon en kook het hart in wat gezouten water met een halve citroen, dit om de kleur mooi te bewaren. Eens afgekoeld doe je deze in een cutter en maal je dit zeer fijn, afkruiden met peper en zout ...

Recept voor puree van gegrilde aardappelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/puree-van-gegrilde-aardappelen

... (recept uit aflevering 7) bereiden: Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie en laat 30 minuten garen op de bbq. Draai regelmatig om. Snijd de aardappels doormidden, lepel uit en doe in een kom. Kneus de aardappels maar prak ze niet te fijn. Roer de melk en olijfolie ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... ren in een voorverwarmde oven van 180°C. Haal het vlees uit de oven, leg op een bord en dek af met zilverpapier. Blus de pan met water, zet ze terug op het vuur en roer goed door. Doe de porto erbij en laat opkoken. Doe de bouillon erbij en roer goed door. Doe de room er op het einde bij en laat opkoken tot alles gebonden is. Snij de lamskroon in partjes en dresseer op het bord. Werk af met de portosaus, tuinkers en rozemarijn. Ingrediënten 2 lamskroontjes boter verse rozemarijn tuinkers 1½ dl porto 1 rundsbouillon 2 dl (soja)room peper en zout 1 dl water ...