Resultaten voor vtm koken sofieballetjes in tomatensaus

Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/restjeswafel-met-kip-mozzarella-en-tomatensaus

... Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus - Na een feest heb je vaak wat restjes over. Verwerk het in een lekkere restjeswafel, ideaal als hapje. Een stukje kip of kalkoen, wat mozzarella, ricotta of geitenkaas en een beetje tomatensaus...het kan allemaal in ...

Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-aubergines-met-ricotta-zwarte-tapenade-en-tomatensaus

... Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus - Gril de aubergines gaar in een grillpan. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Laat afkoelen. Leg 2 aubergineschijven in de lengte achter elkaar zodat ze elkaar ongeveer 3 cm overlappen. ...

Tomatensaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tomatensaus

... tomatensaus - Doe boter in de pot, snijd de ui fijn en doe ze erin. Snijd de tomaten in 8 stukjes. Wanneer de ui gestoofd is, doe je er de tomaten en de look bij. Stoof aan en doe er het water, de ketchup en de geconcentreerde tomatenpuree bij. Laat een halfuur sudderen ...

Patatas Bravas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/patatas-bravas

... Patatas Bravas - Aardappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en Italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren ...

Pizza margharita | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pizza-margharita

... Pizza margharita - Rol het deeg uit en beleg met tomatensaus, basilicum en mozarellaschijfjes. Overpoeder met het Mediteranee mixmolentje en wat olijfolie. Bak 8 minuten in de oven op 250 graden. Ingrediënten pizzadeeg Mediteranee mixmolentje 6 bolletjes mozzarella ...

Pasta met aubergine en ricotta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/pasta-met-aubergine-en-ricotta

... Pasta met aubergine en ricotta - Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de tomatensaus in een steelpan, voeg de aubergines toe en laat 10 minuten sudderen. Verdeel de pasta over 4 kommen, giet er wat saus over en schep er een lepel ricotta ...

Tomatensaus maken: recept voor klassieke tomatensaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-tomatensaus

... Klassieke tomatensaus - Met een klassieke tomatensaus kan je heel wat kanten op: balletjes in tomatensaus, lasagne, spaghetti... Al deze gerechten beginnen met een lekkere tomatensaus. Dit recept kan je dus maar beter goed onder de knie hebben.  - Was de tomaten ...

Tagliatelle met tomatensaus en tofu | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-met-tomatensaus-en-tofu

... Tagliatelle met tomatensaus en tofu - Bak de tofu gehakt aan in een beetje boter samen met de fijngehakte ui en de look. Voeg er na 10 minuten 20 eetlepels tomatensaus en 2 eetlepels ketchup aan toe. Voeg de helft van de fijngehakte basilicum eraan toe. Frituur de ...

Garnalen in tomatensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/garnalen-tomatensaus

... Garnalen in tomatensaus 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen LunchgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 3 eetlepels fijngesnipperde ui 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (ca. 400 g) 6 eetlepels droge ...

Pittige tomatensaus maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pittige-tomatensaus-maken

... Pittige tomatensaus maken - Geen Italië zonder pomo d’oro! Deze pittige Italiaanse tomatensaus maakt van jouw pastagerecht een echte topper. Bewaar ze maximum 2 maanden op een koele, droge en donkere plaats.   Verwarm de oven voor op 200°C. Was de tomaten, ontkroon ...