Resultaten voor vtm koken sofie zoeteaardappel venkel zalm

Zalm met venkel en dille | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-venkel-en-dille

... zalm met venkel en dille - Snijd de sinaasappel in flinterdunne schijfjes. Snijd de ui in schijfjes. Snijd de venkel in schijfjes. Doe de zalm in 2 stukken. Ontvouw de maggi braadzak. Doe er de ajuin, pijpajuin, de venkel, de zalm, het sap van een sinaasappel, de ...

Venkelsoep met gerookte zalm | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venkelsoep-met-gerookte-zalm

... Venkelsoep met gerookte zalm - Snijd de aardappel, ui, venkel en het wit van prei in gelijke stukken en bak ze even aan in een beetje boter. Kruid met peper en zout. Zet de groenten onder water, voeg een eetlepel PH Groentebouillon toe en laat 40 minuten gaar kok ...

Zalmsalade met venkel en fettuccine - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/zalmsalade/zalmsalade-venkel-fettuccine

... Zalmsalade met venkel en fettuccine 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen LunchgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 400 g warmgerookte zalm 100 g mizuna (Japanse mosterd) 1 avocado (ca. 250 g), in grote st ...

Venkelstoemp | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venkelstoemp

... Venkelstoemp - Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Roer een beetje boter en 1 dl room onder de puree. Snijd de venkel fijn en stoof hem aan in boter tot hij zacht is. Meng de venkel onder de puree en breng alles op smaak met kruiden. Schik de puree op ...

Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venkelsoep-met-rauwe-zalm-pancetta-en-dille

... Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille - Leg de pancetta tussen boterpapier en 2 bakplaten. Bak dit gedurende 30 minuten op 160° C. Snijd de prei, de aardappel, de ui en de venkel in stukken en stoof deze aan in een beetje boter gedurende 5 minuten. Bevoch ...

Salade van venkel en sinaasappel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/salade-van-venkel-en-sinaasappel

... Salade van venkel en sinaasappel - Snijd de venkel op de mandoline in dunne plakken en hou apart. Schil de sinaasappelen en snijd er partjes uit, doe dit boven de plakjes venkel en de partjes sinaasappel mogen er ook bij. Verfris het geheel met in blokjes gesnede ...

Gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gestoomde-groenten-met-zure-roomdressing-en-schotse-wilde-zalm

... Gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm - Snij de zalmfilets in fijne reepjes. Verwijder de bruine stukjes en zorg ervoor dat enkel de mooie, roze stukken overblijven. Kuis de boontjes. Snij roosjes uit de broccoli en portioneer ze zo dat z ...

Recept Albert Verdeyen - zalmpapillot - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/ZALMPAPILLOT/2582

... ZALMPAPILLOT Chef: Albert Verdeyen Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 gram zalm filet4 gram zalm filet • 1 courgette1 courgette • 2 tomaten2 tomaten • 1 komkommer1 komkommer • 2 soeplepels venkel2 ...

Jeroen Meus - Pasta met gerookte zalm, venkel en kruidenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-gerookte-zalm-venkel-en-kruidenkaas

... Pasta met gerookte zalm, venkel en kruidenkaas - Heb je zin in comfortfood maar weinig tijd? Dan is deze snelle pasta waarin venkel en dille de hoofdrol spelen een aanrader. - 0. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een grote pan. 1. Pel en snipper de sjalotten ...

Recept Albert Verdeyen - venkelstoemp - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/VENKELSTOEMP/2525

... VENKELSTOEMP Chef: Albert Verdeyen Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Aardappelgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 venkel1 venkel • 8 aardappelen8 aardappelen • famafama • 4 schijfjes rauwe zalm4 schijfjes rauwe zalm • 1 dl al ...