Resultaten voor vtm koken sofie gebakken rijstpap met karamelsaus van alex callier

Recept rijstpap: zelf rijstpap maken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap

... rijstpap - rijstpap komt oorspronkelijk uit Irak en is via Marokko en Spanje in ons land terecht gekomen. Ondertussen is het een echte Vlaamse klassieker geworden. rijstpap maken kan je op verschillende manieren maar de klassieke rijstpap "op grootmoeders wijze" maak ...

Karamelsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/karamelsaus

... karamelsaus - Smelt de suiker met het water en laat koken tot karamel. Blus met de room en je verkrijgt een boter karamelsaus. Serveer het ijs met de karamelsaus en versier met munt. Overstrooi met het PH Vanillemolentje. Ingrediënten 5 el suiker 8 bolletjes vanille-ijs ...

Recepten - Rijstpap

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rijstpap

... Bereidingswijze Spoel de rijst en laat uitlekken. Breng de verse volle melk aan de kook. Doe er suiker, vanillemerg, het kaneelstokje en de saffraan bij. Laat de rijst in de melk glijden en houd hem 30 minuten of langer op een zacht vuurtje tot hij gaar is. ...

Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/rijstpap-0

... rijstpap - Zet de melk met de room op het vuur en voeg de suiker eraan toe. Spoel de rijst. Voeg de rijst toe aan de melk en de room. Snijd de vanille in 2 stukjes, schraap de zaadjes eruit met een koffielepel en voeg ze toe. Voeg ook de saffraan toe. Breng alles ...

Cake van gebakken rijst met karamel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cake-van-gebakken-rijst-met-karamel

... Cake van gebakken rijst met karamel - Snij de vanillestok in twee.  Zet de melk op in een grote kookpot. Voeg de vanillezaadjes en – stok toe. Doe er de gespoelde ronde rijst bij.  Laat 30 minuten al roerend pruttelen.  Vet de taartvorm in.  Smelt de suiker ...

rijstpap(een beetje anders)

http://www.omasrecepten.com/recepten/Desserten/rijstpap(een%20beetje%20anders).html

... class="recipe">rijstpap(een beetje anders)Deze rijstpap is een beetje anders dan de gewone maar zeker even lekker.Ingrediënten :50 g suiker150 ml room2 blaadjes gelatine1 sinaasappel5 druppels vanille-extract6 dl melk1 kaneelstokje120 g rijst Bereiding : Doe de rijst ...

Klassieker: Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/klassieker-rijstpap

... Klassieker: rijstpap - Laat de melk samen met de suiker koken. Spoel de rijst zodat het teveel aan zetmeel verwijderd wordt. Voeg de rijst bij de melk en roer goed. Snijd de vanillestok in twee (in de lengte) en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Doe de zaadjes ...

Rijstpap met appeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap-met-appeltjes

... rijstpap met appeltjes - Rijstpap met bruine suiker is natuurlijk on-weer-staanbaar. Maar met gekarameliseerde appeltjes geef je deze klassieker een lekker extraatje. - Breng de melk samen met de honing aan de kook. Spoel de rijst om het teveel ...

Jeroen Meus - Swiss roll met rijstpap, speculaas en karamelsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/swiss-roll-met-rijstpap-speculaas-en-karamelsaus

... Swiss roll met rijstpap, speculaas en karamelsaus - Een swiss roll is een opgerolde biscuit met een lekkere vulling. De klassieke wijze is met een aardbeienconfituur. Jeroen gaat voor een eigen versie met een smeuïge rijstpap en krokante speculaas. - Verwarm ...

Rijstpap met witte chocolade, kweepeer en pompoenpitten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/rijstpap-met-witte-chocolade-kweepeer-en-pompoenpitten

... rijstpap met witte chocolade, kweepeer en pompoenpitten - Zet 1 liter melk op met 200 gram dessertrijst. Voeg wat zeste van citroen toe. Roer regelmatig gedurende twintig minuten. Voeg een vanillestok en eventueel wat kaneel toe aan de rijstpap. Vergeet niet te roeren. ...