Resultaten voor vtm koken sofie dumont boeuf bourguignon

Boeuf Bourguignon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/boeuf-bourguignon

... boeuf bourguignon 6 personen 0 min voorbereiden 8 uur bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 kilo runderriblappen, in grove blokken 200 g ontbijtspek, in blokjes of reepjes 500 g champignons, in dikke plakken ...

Boeuf Bourguignon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/boeuf-bourguignon

... boeuf bourguignon 4 personen 0 min voorbereiden 2:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 75 g mager rookspek, in blokjes olie 2 uien, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 500 g magere runderlappen, ...

Boeuf bourguignon | Heerlijk stoofvlees! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/boeuf-bourguignon/

... boeuf bourguignon boeuf Bourguignon is een overheerlijk klassiek recept voor stoofvlees. Makkelijk te maken en heerlijk als het buiten koud en guur is. Snijd de spek, knoflook, ui, champignons, wortels, bleekselderij en het vlees in stukjes. Bestuif het vlees ...

Boeuf bourguignon | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/boeuf-bourguignon

... boeuf bourguignon - Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. Bak het vlees met FAMA tot het aan alle kanten mooi bruin en dichtgeschroeid is. Strooi er bloem overheen en blus met het water, de wijn en runderbouillon tot het geheel mooi onder staat. Laat dit geheel ...

Boeuf Bourguignon (klassiek) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/boeuf-bourguignon/boeuf-bourguignon-klassiek

... boeuf bourguignon (klassiek) 4 personen 0 min voorbereiden 3:30 uur bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 36 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans bevat per portie750 kcal 51 g eiwit 51 g vet 23 g koolhydraten Ingrediënten 75 g boter 2 eetlepels olijfolie 750 g ...

Boeuf Bourguignon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/boeuf-bourguignon

... boeuf bourguignon - boeuf bourguignon is een stoofpotje uit de Franse keuken maar met topproducten van eigen bodem maak je ‘m lekker op zijn Belgisch. - Pel en snijd de uien in grote stukken. Kneus en pel de knoflook.Snijd de selder raapjes en wortels in stukken ...

Jeroen Meus - Boeuf bourguignon met gebakken aardappelen en witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/boeuf-bourguignon-met-gebakken-aardappelen-en-witloof

... boeuf bourguignon met gebakken aardappelen en witloof - boeuf bourguignon is eigenlijk het Franse antwoord op stoofvlees. Het vraagt wat voorbereiding, maar dat is absoluut de moeite waard. Superlekker met gestoofd witloof en gebakken aardappelen. - De boeuf bourguignon ...

Boeuf Bourguignon uit de Slowcooker recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/boeuf-bourguignon-uit-de-slowcooker/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten500 gram Runderlappen 400 gram Aardappel 2 stuk Winterpeen 1 stuk Ui 250 gram Champignons 100 milliliter Rode Wijn 100 milliliter Passata (tomatensaus) 300 milliliter Groentebouillon 1 ...

Boeuf bourguignon

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/451/boeuf-bourguignon-451

... boeuf bourguignon - Een traditioneel Frans stoofpotje - Bind de tijm met de laurier en de peterselie tot een kruidentuiltje. Pel en hak de knoflook. Snij het vlees in dobbelstenen. Pel de sjalotten. Maak de champignons schoon en halveer ze. Snij het spek in reepjes. ...

Boeuf bourguignon light - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/boeuf-bourguignon/boeuf-bourguignon-light

... boeuf bourguignon light 4 personen 5 min voorbereiden 2:10 uur bereiden 3 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 600 g runderstoofvlees, in blokjes van 5 cm 1 wortel, in plakjes 1 of 2 kruidnagels peperkorrels 4 glazen rode ...