Resultaten voor voorgerechtjes koud

Gnocchi met ricotta, kerstomaatjes en basilicum

http://tallore.blogspot.be/2014/09/gnocchi-met-ricotta-kerstomaatjes-en.html

... omatensaus, koos ik voor een zomerse versie met kerstomaatjes en basilicum. Dit heb je nodig voor 2 grote porties (of 4 voorgerechtjes):Voor de gnocchi:200g bloem (Ik gebruikte semola di grano duro rimacinata)3 eierdooiers30g Parmezaanse kaas225g ricotta Voor de " ...

Toast met guacamole, geroosterde paprika en feta

http://tallore.blogspot.be/2014/10/toast-met-guacamole-geroosterde-paprika.html

... s lekkers bij mekaar gooien voor een lekkere lunch. Zoals deze toast bijvoorbeeld.  Dit heb je nodig voor 2 lunches / 4 voorgerechtjes:4 grote, bruine boterhammen100g feta1 rode paprika Olijfolie Oregano Vers gemalen zwarte peper1 portie Chunky guacamole salsa alla Tallore1 rijpe avocado (hass)1/2 rode ui1 kleine tomaat1/2 citroen (sap) / 1 kleine limoen (sap)1/2 koffielepel oregano1/2 koffielepel sambal Snuifje zout Zo maak je het:Begin met de papri ...

Spicy Garnalen Cocktail recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spicy-garnalen-cocktail/

... en over de twee glazen de garnalen cocktail is klaar! Nu kun je heerlijk genieten van jouw kerst voorgerecht. Eet Smakelijk! Meer voorgerechtjes? Kijk dan eens op deze pagina. ...

Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/burrata-met-tomatenconsomme-en-basilicum-van-strombowli

... Strombowli zijn één van de finalisten van Mijn Pop-uprestaurant 2016. Speciaal voor VTM Koken delen ze één van hun favoriete voorgerechtjes: de burrata met tomaat en basilicum. Burrata is de betere versie van mozzarella: vers en romig. Je vindt het in een Italiaanse de ...

Jeroen Meus - Salade met rauwe ham en meloensalsa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-rauwe-ham-en-meloensalsa

... Salade met rauwe ham en meloensalsa - ‘Meloen met hesp’ is een klassieker op de kaart met voorgerechtjes. Het zoete van de meloen en het zoute van de ham vullen mekaar zo mooi aan, dat veel mensen dit gerechtje keer op keer met plezier bestellen of thuis zelf maken. ...

Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette

... koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten ...

Crème au beurre | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/creme-au-beurre

... Crème au beurre - Maak een suikersiroop met het water en de witte suiker. Zet op een laag vuur. Niet roeren om onzuiverheden te vermijden. De suikersiroop moet op 120 graden komen. Dat kunnen we zien op de volgende manier: we nemen een lepel suikerwater en dompelen dit onder ...

Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad

... koud varkensgebraad By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngehakt hardgekookt ei : 1 fijngehakte kappertjes : 2 el fijngehakte sjalot : 2 el graanmosterd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes fijngehakte ...

Recepten - Jonge wortelen met chermoula

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Jonge_wortelen_met_chermoula

... Bereidingswijze Schil de wortelen en snij ze in stukken van ongeveer 5 cm. De dikste exemplaren snij je best overlangs. Verhit de olie in een ruime pan en voeg de wortelen toe. Roer enkele seconden om en kruid met zout en citroensap. Overgiet de wortelen met een beetje water ...

Puree | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/puree

... Puree - Schil je aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Doe ze even in koud water. De aardappelen doe je in een kookpot, met een snuifje zout en kook ze gaar. Giet het kookwater weg en pureer de aardappelen. Doe er een beetje melk, boter en een ei bij. Zo maak je een 'koud ...