Resultaten voor voorafje

Gevulde portobello | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/gevulde-portobello/

... Hoe vaak zet je een voorafje op tafel als je gewoon met z’n tweetjes bent? De meeste mensen niet zo vaak en toch is dat jammer. Een piepklein voorafje is zo gemaakt en tovert een gewone maaltijd om in een gezellig etentje voor twee. Voor het voorafje van vandaag heb ...

Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-biet-geitenkaas/

... annoten. Zo simpel, niet normaal! En toch heel erg lekker! Eet dit als bijgerechtje bij een vleesgerecht, bij een stamppot of als voorafje. Instructies Snijd de bietjes in kwarten. Zet de pan op hoog vuur en giet hier wat olie in. Bak ze bietjes gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper. Draai het vuur uit en garneer met verkruimelde geitenkaas en pecannoten. ...

Camemberttaart | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/camemberttaart/

... Een machtige hap deze camemberttaart en niet echt geschikt als maaltijd. Maar een succes bij een buffet of als voorafje (met sla). Zelfs als dessert met een zoet glaasje dessertwijn of port doet hij het geweldig. Altijd serveren op kamertemperatuur en nooit uit de ijskast. ...

Spaghetti met basilicum | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/spaghetti-met-basilicum/

... heden. Een ons spaghetti per persoon is prima. Voor grote eters misschien ietsje te weinig maar het ligt er ook aan of je nog een voorafje c.q. toetje hebt. Dikke bos basilicum wassen en droogdeppen. Samen met vier tenen knoflook in de blender. Mengen met goeie olijfolie tot je een dikke massa hebt. Kook de pasta al dente. Afgieten, terug in de pan en mengen met de basilicumsmurrie. Heb je teveel smurrie dan is het de ...

Tomatentaartjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/410/tomatentaartjes-1

... Tomatentaartjes - Een luchtig voorafje of caloriearm alternatief voor een stevige punt pizza - Snij de kerstomaatjes in vieren. Snipper een half bosje basilicum fijn. (hou de rest bij voor de afwerking. Laat de kappertjes even weken in lauw water en laat uitlekken. Snij ...

Pannenkoekjes met spinazie en vier soorten kaas | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pannenkoekjes-met-spinazie-en-vier-soorten-kaas/

... (geen à la creme natuurlijk !). Reken op vier pannenkoekjes per persoon. Het is een machtig gerecht en zeker als je ook nog een voorafje hebt dan is dat zeker genoeg. We gaan even uit van 8 pannenkoekjes in dit recept. Begin met het maken van een bechamelsaus van ongeveer 600 ml melk, 50 gram boter, 30 gram bloem, 1 laurierblad en flink wat nootmuskaat. Alles tegelijk in de pan en al roerend dik laten worden. Nog twee minuten laten prutten. Zo simpel is bechamelsaus. Voor de vulling van de pannenkoekjes neem je 225 gram goed ontdooide en uitgeknepen diepvriesspinazie. Dat lijkt weinig maar is echt genoeg. Meng de spinazie ...

Makreelmousse | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/makreelmousse/

... Als lunch op een knapperig vers broodje maar ook als voorafje op wat knisperende sla en een paar hollandse garnaaltjes ernaast en geroosterd brood erbij is deze makreelmousse een succes. Prak 350 gram gestoomde makreel goed fijn en pulk gelijk eventuele graatjes er nog ...

Witlofschuitjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/witlofschuitjes/

... en spekjes erover. Drie of vijf verschillende witlofschuitjes in stervorm op een bord doen het overigens helemaal niet slecht als voorafje ! Leuk? Delen dan: ...

Terrine van konijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/456/terrine-van-konijn-1

... Terrine van konijn - Een feestelijk voorafje - Snij van 1 konijn het rugvlees en het vlees van 1 bout in repen. Leg het in een schaal en overgiet het met 30 cl cognac. Laat 1 uur marineren. Maal het overgebleven vlees in d keukenrobot fijn. Snipper de sjalotjes. Blancheer ...

Tomatenchutney - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/jam-chutney/chutney/tomatenchutney

... ddelhoog vuur totdat het mengsel wat dikker wordt (voeg zo nodig een beetje water toe).Dien warm of koud op in minipannetjes, als voorafje of bij paté. KookboekHet recept 'Tomatenchutney' is afkomstig uit het kookboek... Feestelijke minipannetjesValéry DrouetIn de schattige minipannetjes, ook wel 'cocottes' genoemd, uit deze boekbox ziet ieder gerechtje er onmiddellijk feestelijk uit. Of je ze nou bij de borrel of als voor... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...