Resultaten voor vol au vent kabeljauw

Ovenschotel met kabeljauw en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/ovenschotel-kabeljauw-druiven

... eerd Bereiden Verwarm de oven voor op 180 °C.Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Snijd ze vervolgens klein. Meng de tomaten en de Boursin.Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de ...

Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/eenvoudige-vol-au-vent-met-maredsous

... Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous - Meng de Maredsous Crème de Fagotin samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous kaassaus te verkrijgen. Snij de kippenborsten in stukjes. Snij de paddenstoelen in vier. Kook de kippenborsten in kippenbouillon. St ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gefrituurde Kabeljauw

http://www.receptjes.be/recept_gefrituurde_kabeljauw.html

... Gefrituurde kabeljauw Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 stukken kabeljauw - 125 gram bloem - 1 koffielepel zout - 1 ei - 2 dl melk of bier (naar keuze)Bereidingswijze Droog de kabeljauw af met wat keukenpapier. Maak een soepel beslagje met de bloem, zout, ei en ...

Kabeljauw met kruidenkorst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-kruidenkorst

... kabeljauw met kruidenkorst - Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. De groene kruiden fijnhakken en vermengen met een beetje paneermeel en een eetlepel olijfolie. Dit mengsel bovenop de kabeljauwmoten schikken. De tomaten ontvellen en o ...

Vol-au-vent | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Zet water op en doe er de kip, prei, selder en ui in hun geheel in. Voeg de kippenbouillon bij en vervolgens goed afkruiden met peper en zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot en rol ze door de bloem. Neem ...

Recept Piet Huysentruyt - kabeljauw met selderpuree - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KABELJAUW-MET-SELDERPUREE/1648

... kabeljauw MET SELDERPUREE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Aardappelgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 600 gram kabeljauw met vel.600 gram kabeljauw met vel. • 1/2 knolselder1/2 knolselder • 2 grote aardapp ...

Kabeljauw met prei | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei

... kabeljauw met prei - Kruid de kabeljauw met peper en zout, oregano, marjolein, tijm en curry en stoom de kabeljauw 2 minuten op 180°. Stoom de prei 2 minuten op 105°, bak hem kort aan in wat bakboter (als je geen stoomoven hebt, 6 minuten koken en spoelen onder ...

Cambridge recepten: Gebakken kabeljauw met snijbonen...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/gebakken-kabeljauw-met-snijbonen.html

... Gebakken kabeljauw met snijbonen... 150 g in weinig olie/boter gebakken kabeljauw 250 g snijbonen Sausje van 2 eetl halvanaise, 1 theel mosterd, dille, bieslook en/of peterselie Samen:367 kcal, 14 g koolh 03:46 | Labels: Eetweek, Gezond eten, Vis | You can leave ...

Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-paddenstoelen-kabeljauw-en-blackwellsaus

... Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus - Stoom de aardappelen (of kook ze). Bak alle champignons goed af in de boter samen met de ui. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de room toe en laat even doorstoven. Plet de aardappelen en voeg de ...

Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus

... aal de look uit de oven. Giet de overgebleven rode wijn in een pannetje en monteer met light boter, dit wordt de saus. Serveer de volledige knoflookbollen op het bord, samen met de kabeljauw en de rode wijnsaus. Ingrediënten 2 volledige knoflookbollen 2 stukken ...