Resultaten voor vol au vent in de miele stoomoven opwarmen

Vol-au-vent

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vol-au-vent

... klassiekers. Vol-au-vent maken is makkelijk. de bereiding ervan vraagt wel wat tijd, maar het is echt de moeite waard. Je kan een volledige kip gebruiken, maar ook met blokjes kipfilet lukt het prima. Een overheerlijke vol-au-vent, die maak je met dit recept. Smakelijk! - Snijd de kip in stukken of laat de slager dit doen.Pel de ui en snijd in stukken ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje ...

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... an met gaatjes plaatsen. Kooktijd: 15-19 minuten op kookstand 120 °C of 35-40 minuten op kookstand 100 °C. Zodra de terrine volledig afgekoeld is, kunt u deze storten en in dikke plakken snijden. Lekker met een remouladesaus en stokbrood. Extra benodigd Stoomoven, huishoudfolie Het recept 'Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten' wordt je aangeboden door miele & The Taste of Life. ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...

Vol-au-vent

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vol-au-vent

... lletjes en de champignons toe.Meng voorzichtig en kruid eventueel bij.Smakelijk.stap voor stap foto's Tips:Bij het zelf maken van vol-au-vent kies je dus helemaal zelf wat je lekker vindt.Je kan uiteraard de kip zelf bakken. Of kippenfilets of kippenbillen gebruiken, net wat je lekker vindt.Je kan meer kippenbouillon gebruiken, of melk, of toch meer room.Invriezen Je kan dit gerecht perfect invriezen. Wij maken het dus dubbel. Lekker handig.Bij het opwarmen wel voorzichtig zijn met het roeren, zodat je de grote stukken kip niet stuk roert.Bereidingstijd:Dit gerecht is op 45 minuten klaar. ...

Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven

... beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk aan toe, spatel voorzichtig, voeg hier vervolgens een lepel whisky aan toe en giet het mengsel in de taartschotel. Bak het geheel af in een stoomoven van 100° C gedurende 35 minuten en laat afkoelen. Ingrediënten 1 zakje vanillesuiker 150 gr zelfrijzende bloem 200 gr suiker 4 eieren 200 gr boter 150 gr chocolade 1 el whisky (of cognac) ...

Chocoladepotjes met walnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/chocoladepotjes-walnoten

... ade in de stoomoven. Kooktijd: 6 minuten op kookstand 95 °C. Roer ondertussen boter, suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg vervolgens de eidooiers, walnoten en paneermeel toe en roer het glad. Spatel vervolgens de gesmolten chocolade door het beslag. Sla de eiwitten stijf en spatel luchtig door het chocoladebeslag. Beboter 8 soufflépotjes of mooie koffiekopjes en bestrooi ze met poedersuiker. Vul de potjes voor ¾ met het chocoladebeslag en dek ze af met huishoudfolie. Zet de potjes in een stoomovenpan met gaatjes. Kooktijd: ca. 30 minuten op kookstand 90 °C. Garneer de chocoladepotjes met een Physalis bes. Extra benodigd stoomoven Het recept 'Chocoladepotjes met walnoten' wordt je aangeboden door miele & The Taste of Life. ...

Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/stamppot-trio-winterwortel-prei-raapstelen

... op kookstand 120 °C of 20 minuten op kookstand 100 °C. Pureer de aardappelen met de melk en de boter en verdeel de puree vervolgens in 3 gelijke porties. Leg de preiringen in een stoomovenpan met gaatjes. Kooktijd: 1 minuut op kookstand: 100 °C. Stamp wortel en ui door de eerste portie puree, de preiringen door de tweede en de raapstelen door de derde. Breng iedere stamppot lekker op smaak met witte peper, zout en nootmuskaat. Verwarm de stamppotten vóór het serveren in de stoomoven. Kooktijd: 15-20 minuten op kookstand 95 °C. Neem per persoon een verwarmd bord en vorm van elke stamppot een mooie quenelle. Lekker met een stukje sukade, gestoofd in bokbier. Extra benodigd stoomoven Het recept 'Stamppot trio met winterwortel, pre ...

Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/eenvoudige-vol-au-vent-met-maredsous

... Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous - Meng de Maredsous Crème de Fagotin samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous kaassaus te verkrijgen. Snij de kippenborsten in stukjes. Snij de paddenstoelen in vier. Kook de kippenborsten in kippenbouillon. Stoof ...

Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven

... Bereiding Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde pan van 1,5 liter en stoom 15 minuten op 80°C. Doe de rijst in een niet-geperforeerde pan van 2,5 liter en voeg er 500 ml water aan ...