Resultaten voor vleessaus met oxo

Vleessaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vleessaus

... vleessaus - Smelt de vetstof. Leg er het vlees in dat goed gekruid is en bak goed aan. Haal het vlees uit de pan en dek af. Doe de marsalla in de pan en roer het aanbaksel los. Laat tot de helft inkoken en doe er het water en de bouillon bij. Roer goed en laat tot de helft ...

Rode poon en escargots in vleessaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fricassee-van-rode-poon-en-escargots-in-een-vleessausje

... Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder en de ...

Rosbief met vleessaus en gestoofde groentjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rosbief-krokant-bakken

... Rosbief met vleessaus en gestoofde groentjes - Smelt boter in een kleefpan. Kruid net vlees met peper en zout. Bak de rosbief aan gedurende 5 à 7 minuten. Snij de sjalot, wortel en look grof. Draai het vlees om en voeg de groenten toe. Voeg tijm en laurier toe en laat ...

Uit de keuken van Levine: Lasagne met spinazie

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/10/lasagne-met-spinazie.html

... en de Parmezaanse kaas. Roer de spinazie erdoor. Op smaak brengen met zout en peper.Doe achtereenvolgens in de schaal:1/3 van de vleessaus, 3 lasagnebladen, helft spinaziesaus1/3 van de vleessaus, helft mozzarella (1 bolletje)3 lasagnebladenandere helft spinaziesausde rest van de vleessausrest mozzarella en Parmezaanse kaas In het midden van de oven 25 - 30 minuten bakken.Eet smakelijk! Geplaatst door Levine op 23:04 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Pasta ...

Recept voor Risotto van boschampignons met Sint-Jakobsvruchten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/risotto-van-boschampignons-met-Sint-Jakobsvruchten/

... en 15 g parmezaanse kaas geraspt Toevoegen 150 g boschampignons Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 3 dl vleessaus Toevoegen 1 takje tijm Toevoegen 2 sjalotten Toevoegen 4 takjes dragon Toevoegen Bereidingswijze Maak de boschampignons schoon door ze met een borsteltje te ontdoen van zand en vuil.Snipper de sjalotten en de look fijn en stoof aan in een weinig olijfolie. Blus met de vleessaus, voeg er de tijm aan toe en laat het geheel zachtjes inkoken.Snipper de ui en stoof aan in een weinig olijfolie, voeg er de rijst aan toe en roer zachtjes om tot hij glazig wordt. Blus met de witte ...

Recept voor groentepuree met vleessaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/groentepuree-met-vleessaus

... warme melk en boter smeuïg maar niet te fijn. Proef of de puree op smaak is. Verdeel de puree over 4 borden en serveer met de vleessaus. Ingrediënten voor 4 personen 350 grundergehakt 50 gspek 1 kgaardappelen 500 gdoormidden gesneden sperziebonen 2 wortelen in kleine stukjes 1 gesnipperde ui 1/2 paprika in stukjes 3 elketchup 1 elgrove mosterd 1 tlworcestershire sauce 1 elbloem 1/2 runderbouillonblokje 250 mlwater 125 mlwarme melk 2 tlgedroogde peterselie 1 mespuntjenootmuskaat naar smaak peper - zout ...

Rosbief met snelle vleessaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/rosbief-met-snelle-vleessaus

... Rosbief met snelle vleessaus - Pluk de rozemarijn-, salie- en tijmblaadjes en hak ze fijn. Draai het vuur onder de lege braadpan helemaal open. Meng de kruiden onder elkaar en verspreid ze over de snijplank met een flinke snuif zout en peper. Snij de filet in de lengte ...

Gelakt hammetje met rode biet en radijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gelakt-hammetje-met-rode-biet-en-radijs

... Bak het hammetje mooi aan in olijfolie en smeer het in met de laksaus. Laat nog 15 minuten garen in een oven van 180°.Voor de vleessaus: neem het vocht van het hammetje en laat even opkoken. Voeg room toe en mix met de boter en de kruiden.Maak op het bord een bedje van de rodebietenpuree. Schik daarop een aantal stukken van het hammetje en een beetje vleessaus. Werk af met de parten rode biet en de plakjes radijs. Chef Niels Brants - restaurant Essenciel ...

Jeroen Meus - Lasagne met lamsgehakt, prei, spinazie en ricotta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-lamsgehakt-prei-spinazie-en-ricotta

... eper van de molen en zout. 15. Verwarm de oven voor tot 180°C. 16. Bedek de bodem van een ruime ovenschaal met een dun laagje vleessaus. Puzzel daarbovenop een laag lasagnevellen. (Snij ze naar behoefte wat bij.) Schep er vleessaus over en strijk de laag glad. Vervolg met lasagnevellen en een laag ricotta met groenten. Bouw op dezelfde manier verder en eindig met een laag vleessaus. 17. Scheur of snij de bol mozzarella in stukken en verdeel ze bovenop de lasagne. 18. Rasp wat Parmezaanse kaas over het gerecht en zet de lasagne in de voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 tot 35 minuten. Serveer meteen. ...

Jeroen Meus - Tagliatelle al ragù di carne - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-al-ragu-di-carne

... ing om een zo (h)eerlijk mogelijke 'tagliatelle al ragù di carne' klaar te maken. Zeg maar: tagliatelle met een eerlijke vleessaus die de tijd kreeg om op smaak te komen. Het is simpel, lekker en zo'n primo piatto word je nooit beu. Je kan kant-en-klare pasta gebruiken, of ook zelf je pasta maken en uitrollen. - 0 ...