Resultaten voor visterrine met zalm kabeljauw

Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes

... Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes - Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak de spruitjes en de sojascheuten en de gehakte look in een beetje arachideolie. Voeg na ongeveer 3 minuten de zalm erbij. Blus met de sojasaus en balsa ...

Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes

... Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zalm spruiten Ganda ham Directions: 1. Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak d ...

Recept voor Visterrine met scampi's | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/visterrine-met-scampis/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 37 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 3 eetlepels Solo Toevoegen zout en peper Toevoegen 2 dl Solo Delifine Toevoegen 18 r ...

Vis oven recept - Visclafoutis met zeewolf, zalm of kabeljauw - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/visclafoutis-zeewolf-zalm-kabeljauw

... Visclafoutis met zeewolf, zalm of kabeljauw 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 13 waarderingen HoofdgerechtVisFrans bevat per portie210 kcal Ingrediënten 500 g visfilet (zeewolf, zalm en/of kabeljauw), in blokjes ½ citroen, ...

Ovenschotel met kabeljauw en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/ovenschotel-kabeljauw-druiven

... Ovenschotel met kabeljauw en druiven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 tomaten 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden boter om in te vetten 500 g verse kabel ...

Recept Piet Huysentruyt - wok met kabeljauw, gandaham en spruitjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/WOK-MET-KABELJAUW-GANDAHAM-EN-SPRUITJES/121

... WOK MET KABELJAUW, GANDAHAM EN SPRUITJES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Vlees, Zeevruchten Type: Wok Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram verse zalm300 gram verse zalm • 2 el spekblokjes2 el spekblokjes • 16 spruitjes16 ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gefrituurde Kabeljauw

http://www.receptjes.be/recept_gefrituurde_kabeljauw.html

... Gefrituurde kabeljauw Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 stukken kabeljauw - 125 gram bloem - 1 koffielepel zout - 1 ei - 2 dl melk of bier (naar keuze)Bereidingswijze Droog de kabeljauw af met wat keukenpapier. Maak een soepel beslagje met de bloem, zout, ei en melk (o ...

Kabeljauw met kruidenkorst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-kruidenkorst

... kabeljauw met kruidenkorst - Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. De groene kruiden fijnhakken en vermengen met een beetje paneermeel en een eetlepel olijfolie. Dit mengsel bovenop de kabeljauwmoten schikken. De tomaten ontvellen en ontpitte ...

Recept Piet Huysentruyt - kabeljauw met selderpuree - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KABELJAUW-MET-SELDERPUREE/1648

... kabeljauw MET SELDERPUREE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Aardappelgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 600 gram kabeljauw met vel.600 gram kabeljauw met vel. • 1/2 knolselder1/2 knolselder • 2 grote aardappelen2 g ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Vispotje

http://www.receptjes.be/recept_vispotje.html

... Vispotje Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 stukje zalm - 1 stukje kabeljauw - 8 scampi (gepeld) - Aardappelpuree - 10 cl room - 1 blokje visbouillon - 50 gram gemalen kaas - maizenaBereidingswijze Maak aardappelpuree voor 2 personen. Kook de zalm, de kabeljauw en de sc ...