Resultaten voor vissaus warme

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe ...

Recept Geillustreerde Vissaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1403080/Geillustreerde-vissaus

... Recept Geillustreerde vissaus   GertrudevdLinden heeft dit recept op 24 juni 2012 toegevoegd. Dit recept is 247 keer bekeken, ...

Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras

... an de lente-ui. Voeg dan de knoflook toe en vervolgens het vlees en citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus en de suiker. Neem 4 grote kommen. Schep de mengeling van kruiden en sla op de bodem, leg daar de vermicelli op en dek ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...

Warme garnalensalade met mango en lychee - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/warme-garnalensalade-mango-lychee

... tVisOosters Ingrediënten 16 rauwe tijgergarnalen, gepeld, maar het laatste segment van de staart er nog aan gelaten 2 theelepels vissaus, plus extra naar smaak (desgewenst) 1 eetlepel arachideolie ½ grote rode chilipeper, fijngehakt 1 theelepel tamarindepasta 1 o ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... ok, en het wit van de lente ui. Bak hierin snel vlees en de gemalen citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus, ketjap, suiker, peper en het groene van het lente ui. Neem 4 grote kommen, leg de kruidensla op de bodem van een kom. ...

Soep van garnalen met witloof | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof

... it. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof en snij in stukken. Snij de groene gedeelte van lente-ui en koriander fijn. Bereiding: Ze ...

Gestoomde dim sums van rundvlees | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gestoomde-dim-sums-van-rundvlees

... Gestoomde dim sums van rundvlees - Meng het rundgehakt met de sojasaus, vissaus, look, het pepertje en de gesnipperde lente-uitjes. Verdeel in het midden van de wontonvelletjes en plooi ze dicht in de vorm van een beursje. Knoop er eventueel een stengeltje bieslook r ...

Recepten - Lenterolletjes met Finettes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lenterolletjes_met_Finettes

... p een zacht vuurtje trekken. Laat afkoelen. Hak de teentjes knoflook en het rode pepertje fijn en roer door het suikerwater. Voeg vissaus en citroensap toe en zet koel weg tot gebruik. Wil je de ‘vinaigrette’ niet pikant, gebruik dan minder of geen rode peper. Sn ...

Wok met scampi en krieltjes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/wok-met-scampi-en-krieltjes

... t één eetlepel vetstof. Verwarm de wok en voeg de wokgroenten en de scampi’s toe. Na ongeveer 5 minuten roerbakken voeg je de vissaus, de sojasaus en het verkruimeld bouillonblokje toe samen met ½ glas water. Roer alles goed rond en voeg de voorgekookte krieltje ...