Resultaten voor vispotje

Eetplezier: Vispotje

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/vispotje_26.html

... issen om die daarna zelf te fileren (als dat nodig is). Vandaag heb ik de simpele versie van een vrij ingewikkeld recept voor een vispotje gemaakt. Het is allemaal zó eenvoudig, mits je de ingrediënten kunt krijgen én de versheid van de vis gegarandeerd is. Nell’s vispotje 2 personen 200 ml droge witte wijn 10 mosselen 350-400 gr. vis (zalm, roodbaars, tong, kabeljauw) 1 sjalotje ragfijn gesneden 1 stengel bleekselderij julienne gesneden 1 halve winterwortel julienne gesneden slagroom zout, peper Breng de wijn aan de kook. Doe de mosselen erin en kook ze tot ze openstaan. Zeef het vocht en bewaar het. Fruit het sjalotje in 10 gr. boter zachtjes aan. Bak daarna de bleekselderij en wortel mee. Voeg dan het mosselvocht toe en pocheer de visblokjes zachtjes gaar ...

Recept voor Vispotje met kokosmelk | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vispotje-met-kokosmelk/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Solo Vloeibaar Toevoegen 2 teentjes look Toevoegen 1 theelepel korianderzaadjes Toevoegen 1 limoen ...

Recepten - Vispotje met aardappelen, ui en cider

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Vispotje_met_aardappelen_ui_en_cider

... Bereidingswijze De visfilets spoelen, droogdeppen en in stukken verdelen. De aardappelen schillen en in dikke plakken snijden. De uien pellen en in vieren snijden. In een ruime kookpan boter smelten. Daarin op zacht vuur de uien lichtjes laten kleuren. De visfumet en ...

Eetplezier: Amuz - Goes

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/amuz-goes.html

... nsen, ook al is het middag, zorg dat je gasten wat te eten hebben. Stukje brood, goede olijfolie, lekker zeezout. Later bleek het vispotje een soort soep te zijn, waarin weliswaar superverse en smaakvolle schelpdieren zwommen, maar o, wat was het weinig. En als er dan om wat brood gevraagd wordt en er blijkt even geen brood voorhanden te zijn omdat het nog "in de oven zit"? Op lunchtijd? Terwijl er gereserveerd is? Dat geeft ten minste te denken over zorgvuldig plannen en organiseren. Kennelijk kan men ook niet kiezen uit verschillende soorten broodjes. Mijn broodje gerookte zalm werd standaard ...