Resultaten voor viskroketten

Viskroketten | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/viskroketten

... viskroketten - Maak de roux. Smelt de boter (200 gr.) in een kookpot, voeg er daarna de bloem aan toe. Meng alles goed en zet het vervolgens op een zacht vuurtje om een roux te bekomen. Voeg de warme visbouillon ( 600 ml. visbouillon + 600 ml. melk) toe aan de roux en blijf ...

Recepten - Viskroketten met dragonaardappelen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Viskroketten_met_dragonaardappelen

... Bereidingswijze Ui en wortel schillen. In stukken snijden. 20 minuten laten koken in licht gezouten water. Tegelijk de vis boven het kookwater stomen in een mandje met het deksel op de pot. De vis mag eigenlijk niet echt koken, want dan wordt hij te droog. Laat de vis ...

Jeroen Meus - Brandadekroketjes van pladijs met een algen/looksausje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/brandadekroketjes-van-pladijs-met-een-algenlooksausje

... bloem, vervolgens door het geklutste ei en als laatste door het paneermeel met de panko.Verwarm de friteuse tot 175 °C en bak de viskroketten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.Afwerken en serveren Fruit ook de peterselie kort in de hete vetstof in de friteuse en laat uitlekken op keukenpapier. Breng op smaak met een snuifje zout.Serveer de kroketten met de algen/looksaus en de gefruite peterselie. Geef er een partje citroen bij. ...

Sas Kookt!: Viskoekjes met seldersalsa

http://saskookt.blogspot.be/2012/05/viskoekjes-met-seldersalsa.html

... rtaling van de Engelse fish cakes die soms geserveerd worden in fish&chips-kramen. Eigenlijk een variant op de fish sticks of viskroketten die wij kennen, alleen bevat het naast vis ook aardappelpuree zodat ze wat smeuïger worden. Ik gebruikte voor dit gerecht enkel glutenvrije ingrediënten, dus nu kan je ook met coeliakie of een glutenallergie van deze heerlijke viskoekjes genieten. Dit heb je ...

Jeroen Meus - Kabeljauwkroketten en tartaarsaus met bloemkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauwkroketten-en-tartaarsaus-met-bloemkool

... Kabeljauwkroketten en tartaarsaus met bloemkool - Deze aardappel-viskroketten of ‘viscakes' zijn de gepaneerde versie van een klassieke ‘brandade’, met de basis ingrediënten aardappelen en witte vis. Deze bereiding is ook een slimme manier om kinderen ...