Resultaten voor vishandel viskraam merelbeke

Recepten - Wokje van 'Meritus' entrecôte met gember en peulvruchten

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wokje_van_Meritus_entrecote_met_gember_en_peulvruchten

... Bereidingswijze Sojasalade : Verse sojaboontjes mengen met de fijngesneden appel en afsmaken met walnotenolie, peper en zout. Wok : Entrecôte in fijne plakjes snijden en bakken in olijfolie. Boontjes, mangetouts, doperwten, maïs, rode paprikasnippers en fijngesneden ...

Eetplezier: Vishandel van As Zeeland - Yerseke

http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/vishandel-van-as-zeeland-yerseke.html

... vishandel van As Zeeland - Yerseke Mijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen vis die bijkans nog in de vitrine ligt na te spartelen, maar tevens uitstekende ...

Recepten - 'Meritus' entrecôte met bladerdeegje en boschampignons

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Meritus_entrecote_met_bladerdeegje_en_boschampignons

... Bereidingswijze Boschampignons bakken op een laag vuurtje. Tijdens het bakken afsmaken met peper en zout en op het einde de verse koriander toevoegen. Meritus entrecôte grillen, laten afkoelen en omwikkelen met bladerdeeg. Bladerdeeg insmeren met olijfolie en het geheel ...

Forel met wittewijnsaus en andijviepuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/forel-met-wittewijnsaus-en-andijviepuree

... warm de oven voor op 180°C. Laat de aardappelen garen in licht gezouten water. Maak de forel schoon en fileer of vraag dit in de vishandel. Bestrooi de forelfilets vanbinnen en vanbuiten met peper en zout. Snij de sjalot en peterselie klein en meng hieronder de witte wijn, de visbouillon en mosterd. Leg de forel in ee ...

Caribische tonijn ceviche - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/caribische-tonijn-ceviche/

... eer het ook gerust met de tequila als je durft! Zorg er overigens voor dat je tonijn super vers is. Ik ben daar zelf voor naar de vishandel geweest. De vis blijft namelijk rauw, dus je wilt er zeker van zijn dat deze zo vers mogelijk is. Geen tonijn voorhanden? Je kunt ook een andere vis gebruiken, zoals zalm. Instructies Meng limoensap, kristalsuiker, zout, peper en koriander in een bakje tot een dressing. Leg de verse tonijn op het bord. Giet nét voor het serveren de dressing er overheen. Maak af met de granaatappelpitjes en tuinkers. Wacht echt tot het allerlaatste moment om de dressing er overheen te gieten, omdat anders de tonijn hiervan gaat 'garen.' Naar: Tuna ceviche with tequila dressing, Helmi Smeulders, Modern Caribbean Flavors, Divas Publishing 2015 ...

Zalm gyoza (van duurzaam gevangen zalm) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zalm-gyoza-van-duurzaam-gevangen-zalm/

... wilde zalm die ik voor dit recept gebruik, komt uit blik. Je koopt deze blikken (Bart's Fishtales) bij Albert Heijn of de betere vishandel zoals Frank's Smoke House. Wilde zalm uit Alaska Deze zalm is duurzaam en wild gevangen. Gezond, beter voor het milieu en bovendien overheerlijk qua smaak! De wilde Alaska vis moet voldoen aan strenge regels. Zo wordt elk seizoen bepaald hoeveel er gevist mag worden om het vispeil optimaal te houden. Op deze manier gaat de vispopulatie daar niet verloren. En wist je dat deze duurzaam gevangen vis ook nog eens veel eiwitten bevat, omega 3 ...

Eetplezier: De Bekentenis

http://eetplezier.blogspot.be/2012/04/de-bekentenis.html

... De Bekentenis Na ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken. Jawel. Fasten your seatbelts, please. Komt-ie …. Ik ben een nogal moeilijk mens. Kritisch vooral. Volgens ...