Resultaten voor vinaigrette balsamico

Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/tagliata

... het water en de balsamico in een kom. Voeg de olijfolie er beetje bij beetje aan toe en blijf stevig roeren met een garde tot de vinaigrette gebonden is. Kruid met peper en zout. Voeg er citroensap aan toe. Serveer de sla met een beetje vinaigrette, strooi de bieslook en de platte peterselie erover. Strooi er ook snippers Parmezaanse kaas over. Strooi grof zout over het vlees. Ingrediënten 100 g Parmezaanse kaas 1 el honing 8 el olijfolie 1 el fijngesneden bieslook grof zeezout 2 el balsamico 2 el water wat platte peterselie 1 kg dikke entrecote wat gemengde sla sap van een halve citroen ...

Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cote-los-met-kappertjes-ansjovisvinaigrette

... Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette - Voor het vlees:  Kruid het vlees met de PH BBQ peperkruiden, PH vleeskruiden en zout. Overgiet met weinig PH olijfolie. Grill het vlees op de BBQ, ongeveer 5 minuten aan elke kant. Voor de vinaigrette: Hak de kappertjes ...

Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei

... el en ontpit de tomaat en plet deze met balsamico, verse basilicum en olijfolie. Bak de langoustines aan (kort!). Maak een lichte vinaigrette van 1 eetlepel balsamico en 2 eetlepels olijfolie. Meng de aardappelen met zure room en wat bieslook, duw ze in een vormpje en leg hierop de carpaccio van sint-jacobsvrucht. Werk af met een beetje zure room, bieslook en hierop het kwartelei. Leg de geplette tomaat op drie kleine hoopjes naast het torentje van aardappel en schik de langoustines hierop. Werk af m ...

Recepten - Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gebakken_roodbaars_met_mozzarella_en_specerijen

... de kappertjes, de olijven, de gedroogde tomaten, de sjalot en de groene kruiden. Meng de olijfolie en de balsamico-azijn voor de vinaigrette. Bak de roodbaarsfilets kort (2 minuten aan elke kant) in olijfolie en kruid met peper en zout. Schik de roodbaarsfilet op de mozzarella. Strooi het mengsel van aromaten erover en lepel er de vinaigrette over. ...

Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundsvlees-met-een-vinaigrette-van-broccoli-en-gezouten-nootjes

... Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes - Rundsvlees bakken in een stukje geklaarde boter. (liefst gesneden in porties van 6 cm op 6 cm). Cuisson naar keuze, maar liefst bleu. De 100 gr broccoli kort gaar blancheren, afspoelen in ijswater voor de kleur, ...

Roulade van sla met blauwe kaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/roulade-van-sla-met-blauwe-kaas

... r 1 kroepoekvel op 190°. Snij de roulade in dikke plakken. Werk af met de kroepoek, daarop wat frisse rucola sla. Besprenkel met vinaigrette en balsamico. Ingrediënten 1 romeinse sla 1 el zure room 1 el zachte geitenkaas 1 el zachte blauwe kaas 200 gr zongedroogde tomaten 1 bussel raketsla 1 el gehakte bieslook 1 el fijngehakte sjalot 1 el balsamico vinaigrette 3 el olijfolie 1 kroepoekvel PH pepermix en zout ...

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-balsamico-en-basilicum

... an je mes om de vruchten te snijden. Leg alle plakjes op een bord. Zet het bord afgedekt met plasticfolie in de koelkast. Maak de vinaigrette. Voeg 2 lepels olijfolie en 2 lepels balsamicoazijn in een kommetjes. Roer goed en voeg nog wat gehakte basilicum toe. Haal de Si ...

Kabeljauw met prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei

... een scheut olijfolie bij als smaakmaker. Voeg wat azijn in de pan, roer en zet de pan van het vuur. Meng de jus van de vis met de vinaigrette. Serveer de vis op een bedje van prei en sprenkel er de vinaigrette erover. Ingrediënten Kabeljauw 4 moten kabeljauw 3 el olijfolie tijm oregano marjolein Italian Mix kruiden curry Prei 8 kleine stronken prei bakboter vinaigrette 2 el witte wijnazijn 1 el balsamico ...

Recept voor gestoomde zalm met gesmolten spinazie en vinaigrette van kappertjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gestoomde-zalm-met-gesmolten-spinazie-en-vinaigrette-van-kappertjes

... lie en beetje vers gehakte look. Kruid met peper, zout en vers gemalen nootmuskaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Maak de vinaigrette: hak de kappertjes grof, snij de zwarte olijfjes in ringetjes, snij de sjalot zeer fijn, en hak de bladpeterselie fijn en de ansjovis in stukken. Meng alles met de olijfolie en balsamico – azijn. werk af: Werk het gerecht af met enkele rucolablaadjes. Ingrediënten voor 4 personen 600 gzalmfilet 500 gjonge bladspinazie 1/2 teen ...

Uit de keuken van Levine: Gebakken geitenkaas in spek met honing

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/gebakken-geitenkaas-in-spek-met-honing.html

... geitenkaasjes in spek zijn zo te koop, het enige wat je nog hoeft te doen is ze even om en om bakken en wat sla aanmaken met een vinaigrette.Gebakken geitenkaas in spek met honing Recept printen4 geitenkaasjes in spek (bijvoorbeeld van Bettine)rucola sla3 eetlepels extra vergine olijfolie1 eetlepel balsamico azijnzout, versgemalen peperhoninggeroos ...