Resultaten voor vide met kip

Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisbereide-vide-met-seitan-champignonsaus-lentegroenten-en-rozemarijnaardappelen

... Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen - Rozemarijnaardappelen: Kook de aardappelen tien minuten in gezouten water. Doe in een met olie ingewreven schaal. Snij de onderkant van de look, kneus de teentjes met schil. Versnipper ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en te serveren.W ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en te serveren.W ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... e nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html

... e nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/02/sous-vide-eitjes-in-mason-jars.html

... tjes)150 gr lichte culinaire room150 gr volle Griekse yoghurtsnuifje zoutsnuifje witte peper Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 78°C en kies voor 1u gaartijd.Zet 6 Mason Jars met een inhoud van 120 ml klaar en vet ze lichtjes in met boter.Doe de eitjes met de room, yoghurt, zout en peper in de blender.Mix tot een glad beslag.Laat het beslag even staan en schep eventueel schuim weg.Verdeel het beslag over de 6 potjes. Laat nog een klein beetje ruimte open voor je de bokaaltjes dicht schroeft. Schroef de dekseltjes stevig vast en draai ze dan weer een heel klein beetje los. Dit is nodig zodat de bokaaltjes niet zouden barsten.Van zodra het apparaat aangeeft dat de juiste temperatuur is bereikt, zet je de bokaaltjes met een tang in de container met heet water.Haal de potjes een uur later uit het water en zet ze in de ko ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/02/sous-vide-eitjes-in-mason-jars.html

... tjes)150 gr lichte culinaire room150 gr volle Griekse yoghurtsnuifje zoutsnuifje witte peper Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 78°C en kies voor 1u gaartijd.Zet 6 Mason Jars met een inhoud van 120 ml klaar en vet ze lichtjes in met boter.Doe de eitjes met de room, yoghurt, zout en peper in de blender.Mix tot een glad beslag.Laat het beslag even staan en schep eventueel schuim weg.Verdeel het beslag over de 6 potjes. Laat nog een klein beetje ruimte open voor je de bokaaltjes dicht schroeft. Schroef de dekseltjes stevig vast en draai ze dan weer een heel klein beetje los. Dit is nodig zodat de bokaaltjes niet zouden barsten.Van zodra het apparaat aangeeft dat de juiste temperatuur is bereikt, zet je de bokaaltjes met een tang in de container met heet water.Haal de potjes een uur later uit het water en zet ze in de ko ...