Resultaten voor vette darmen inmaken

Zelf gepelde tomaten inmaken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zelf-gepelde-tomaten-inmaken

... Zelf gepelde tomaten inmaken - Was de tomaten en ontkroon ze. Breng een grote pot met water aan de kook. Dompel elke tomaat een halve minuut onder in het kokende water en laat ze daarna onder koud water schrikken zodat je ze gemakkelijk kan ontvellen. Steriliseer de ...

Snel groenten inmaken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/snel-groenten-inmaken

... Snel groenten inmaken - Ga voor 1 soort groente of mix verschillende groenten zoals courgette, radijsjes, wortel, bloemkool of komkommer. Opeten kan al na 1 dag zoetzuur opleggen. Maar hoe langer je wacht, hoe lekkerder het resultaat. - Was de bokalen zeer grondig met ...

Makreelpaté (in sla bootjes) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/makreelpate-in-sla-bootjes/

... rgerechtje! De makreelpaté bevat geen mayonaise, maar Griekse yoghurt. Dit maakt het nog veel gezonder! Makreel is overigens een vette vis en vette vissen worden aangeraden om in ieder geval twee keer per te eten. Met dit gerechtje sla je dus minstens twee vliegen in één klap: het is gezond en..... uiteraard mega lekker. Instructies Prak ...

Makreelschotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/makreelschotel/

... We moeten meer vette vis eten want vette vis is gezond voor hart- en bloedvaten. Nu zijn er mensen die denken dat een moot gebakken vis dus ook vette vis is. Dat klopt wel maar dat is toch net iets anders. Om een lekkere visschotel voor vier personen te maken schil ...

Café glacé | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/cafe-glace

... Café glacé - Zet een klein tasje sterke koffie en laat afkoelen in de koelkast. Klop 1,5 dl vette room op samen met bloemsuiker, honing en vanille pitjes. Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste ...

Snelle zuurkoolsalade met tomaat, avocado en ei

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2015/01/snelle-zuurkoolsalade-met-tomaat.html

... Snelle zuurkoolsalade met tomaat, avocado en ei Daar ben ik weer! Met een recept voor zuurkoolsalade. Ik ben de laatste tijd helemaal van de zuurkoolsalades. Rauwe verse zuurkool is hartstikke lekker en zit bomvol goede bacteriën. Dus kun je wel een gezonde boost ...

Sas Kookt!: Aardbeiensaus

http://saskookt.blogspot.be/2012/06/aardbeiensaus.html

... Aardbeiensaus Mijn oma maakt deze aardbeiensaus regelmatig om bij een ijsje of ijstaart te serveren. Je kan het makkelijk invriezen, dus maak maar meteen genoeg! Dit heb je nodig voor 4 personen: 200 g aardbeien 100 g suiker 1/2 dl water sap van 1 citroen Was de aardbeien, ...

Recepten - Heirloom tomatensaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Heirloom_tomatensaus_1

... Bereidingswijze Eerst de ajuin pellen en in grove stukken hakken. De look grof hakken. Alles stoven in olijfolie, hier bovenop de kleine in stukken gesneden courgetten toevoegen. Goed kruiden en mengen. Hier bovenop de ganse tomaten leggen en laten stoven op het vuur. ...

Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lamsrack-pistache-kruidenkorst/

... Schep het geheel met een vork wat los en meng het citroensap en de paneermeel er met de vork doorheen. Leg nu de lamsracks met de vette kant naar boven in een ingevette ovenschaal en bestrijk de vette kant van het lam met mosterd. Druk nu het broodkruimmengsel hier tegenaan. Bak het lamsrack 15-20 minuten op 180 C. Haal het uit de oven en draai ze even om. Bak ze dan nog 10-15 minuten, afhankelijk van hoe rood je je vlees wil en hoe groot de stukken zijn. Snijd een stuk aan om te checken of je ze nog langer wil bakken of dat ze goed zijn. Het lekkerste is het lam als het nog rosé van binnen is. Tip: wij gebruikten biologische lamsracks. Niet alleen mooi voor de kerstgedachte, het vlees is nog zachter en fijner van smaak! ...

Parelcouscous met tomaten en makreel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/parelcouscous-tomaten-en-makreel/

... nsstijl past ook geregeld vis eten. vette vissen bevatten namelijk omega-3. Goed voor je hart en bijvoorbeeld je cholesterol. Bij vette vissen kun je denken aan zalm, haring, forel, sardines en makreel. Ik maakte dit gerecht met parelcouscous, gepofte tomaatjes en makreel. Een erg lekkere combi! Mocht je je afvragen waar je parelcouscous kunt kopen, dat kan bij Midden-Oosterse winkels of de grotere supermarkten. Zelf koop ik het meestal gewoon bij AH. Instructies Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Plaats de koekenpan op hoog vuur en giet er wat olijfolie bij. Doe de tomaten in de pan en keer ze regelmatig om, totdat het vel wat begint te verkleuren. Voeg de spinazie toe en bak deze mee ...