Resultaten voor verse zalmmousse

Glaasjes met zalmmousse

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse

... Glaasjes ...

Zalmmousse (4 ingrediënten) » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/zalmmousse/

... Nog op zoek naar een easy peasy kersthapje? Kokerellen to the rescue! Deze zalmmousse is smeuïg, pittig en romig tegelijkertijd. En het allerbeste nieuws? De werkwijze is slechts één stap en je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig. Een goed aperitiefhapje zet ...

Cambridge recepten: Toast met zalm...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/toast-met-zalm.html

... Toast met zalm... 6 personen 220 kcal per portie Ingrediënten * 1 citroen, schoongeboend * 125 ml crème fraîche, halfvol * 8 takjes dille, fijngesneden * 1 blikje rode zalm (105 g) * 6 sneetjes bruinbrood * 100 g gerookte zalm * Peper Bereiden * Rasp de schil ...

Soesjes met zalmmousse

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html

... em4 eieren Ingrediënten zalmmousse150 gram gerookte zalm1 halve limoen200 milliliter slagroom1 zakje Klop-Fix2 eetlepels gehakte verse Basilicum Peper naar smaak Attributen:Garde Bakpapier Spuitzak Ronde spuitmond Koksmes Gekartelde spuitmond Werkwijze soesjes:Verwarm de oven voor tot 210 graden (heteluchtoven 185 graden).Verhit al roerend het mengsel van de boter, melk en water totdat het kookt. Haal de pan van het vuur en klop de bloem er door. Zet de pan weer terug op laag vuur en blijf roeren, na ongeveer twee minuten is het deeg gaar. Neem de pan weer van het vuur en klop de eieren één voor één door het deeg. Blijf kloppen tot er een gladde massa ontstaat. Breng de massa over in een spuitzak.Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spuit daar de bolletjes op. Schuif de plaat in de voorverwarmde oven en laat de soezen in ongeveer 20 minuten bakken.Na afkoeling kunnen de soezen gevuld worden.Werkwijze zalmmousse:Hak de zalm met een koksmes fijn. Boen de limoen goed schoon en rasp ongeveer een 1 theelepel van de schil af. Pers een helft van de limoen uit en schenk het sap over de zalmstukjes.Klop de slagroom met de Klop-Fix stijf. Schep de zalm, de limoenrasp en basilicum door de slagroom. Breng het mengsel op smaak met peper.Zalmmengsel in een spuitza ...

Jeroen Meus - Retrohapjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/retrohapjes

... egingen toe naar het midden van elk toastje. 23. Versier elk toastje met enkele bolletjes droge roze peper en een piepklein takje verse dille. 24. Zet de hapjes op een koele plaats. 25. Neem de tijd om zelf garnalen te pellen. Dan smaken ze eens zo goed. Je kan ook verse mayonaise maken. 26. Meng de garnalen met een voorzichtig schepje mayonaise. Overdrijf niet. Rond de garnalen hoeft alleen maar een dun laagje saus te zitten. 27. Voeg een scheutje vers citroensap toe en een zuinig snuifje cayennepeper. 28. Spoel enkele pijpje bieslook en snipper ze zo fijn mogelijk. Roer de fijne kruiden onder de garnaalsla. 29. Pluk de blaadjes witloof voorzichtig los. Snij de onderkant van elk blaadje bij. 30. Vul elk witloofblad (op de stevige onderzijde) met een schepje van de garnalensla. Werk elk hapje af met een pluksel krulpeterselie. 31. Zet de hapjes op een koele plaats. 32. Snij een schijfje van de onderzijde van de pompelmoes, zodat de vrucht stabiel op de tafel staat. Pak de pompelmoes in met zilverpapier. 33. Schuif op elke tandenstoker een stukje zure augurk, een blokje Gouda, een zilveruitje en een dobbelsteen salami. 34. Prik alle stokjes vast op de pompelmoes, tot je een soort egel van hapjes krijgt. ...

Recept voor Visterrine met scampi's | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/visterrine-met-scampis/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 37 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 3 eetlepels Solo Toevoegen zout en peper Toevoegen 2 dl Solo Delifine Toevoegen ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 1

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-1.html

... Dagen zonder Vlees: Week 1 Net als vorig jaar, wil ik graag mijn weekmenu's voor de Dagen zonder Vlees delen met jullie. Kunnen jullie ineens mee volgen hoe ik het volhoud ;). De eerste week was niet zo denderend trouwens, hop naar de tweede! Dag 1: restje van de aubergine ...

Mijn top 5 meest gebruikte kruiden » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/mijn-top-5-meest-gebruikte-kruiden/

... Kruiden, je kan er nooit genoeg hebben! Maar toch zijn niet alle kruiden of kruidenmengsels even populair of worden ze bij mij niet allemaal even vaak gebruikt. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn 5 meest essentiële kruiden (& specerijen, ik begrijp het verschil ...

Boterham met verse kaas en radijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/boterham-met-verse-kaas-en-radijs

... Boterham met verse kaas en radijs - Boterham met verse kaas en radijs - Breng de verse kaas op smaak met peper fijngehakte sjalot en bieslook.Besmeer elk sneetje brood met de kaas en werk af met schijfjes radijs en peterselie. ...

Pasta pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/pasta-pesto

... Pasta pesto - In de vijzel een geplet teentje look, grof zout, verse basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas doen. Dit even met de vijzel bewerken en straalsgewijs olijfolie toevoegen. Het geheel mengen tot een smeuïge pasta. De verse pasta koken in ruim gezouten ...