Resultaten voor verse fruitsla

Jeroen Meus - Plattekaasmousse met vers fruit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plattekaasmousse-met-vers-fruit

... Plattekaasmousse met vers fruit - Een frisse plattekaasmousse met verse fruitsla is een opbeurend dessert. Het gerecht is licht en makkelijk verteerbaar, maar bovenal heel lekker. De hoeveelheid suiker (het kan ook met zoetstof) en welk fruit kan je volledig naar eigen ...

Tulpgebakje met fruit | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tulpgebakje-met-fruit

... Tulpgebakje met fruit - Doe de boter in een kom, samen met het eiwit en de bloemsuiker. Roer door met een garde. Voeg de bloem toe en roer stevig door tot het deeg glad is. Laat het deeg een nacht rusten in de koelkast. Bedek een bakplaat met bakpapier. Smeer 2 dunne ...

Havermoutwafels met chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/havermoutwafels-met-chocolade

... Bereiding Voor de wafels: cutter de havermout tot bloem.  Snij het vanillestokje overlangs. Schraap er het merg uit. Meng de bloem met bakpoeder, zout, kaneel, merg van een vanillestok, melk, kokosolie, eieren, maple syrup. Zorg dat het een mooi homogeen deeg is. Laat ...

Jeroen Meus - Muesli met yoghurt en vers fruit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/muesli-met-yoghurt-en-vers-fruit

... e muesli nu nog zo’n 10 minuten verder bakken. 10. Serveer de muesli warm of koud, met ijskoude melk of natuuryoghurt en/of verse fruitsla. 11. Schil je de appel en de peer en snij het vruchtvlees in blokjes. De sinaasappel versnij je best a vif, zodat je mooie partjes fruit krijgt, zonder vervelende vliesjes. 12. Doe het fruit in een schaal en druppel er wat sap over van het hartje van de sinaasappel. Dat zal ervoor zorgen dat het fruit niet verkleurt. Snij nu ook de banaan in blokjes. Meng alles en serveer fris. 13. Vul hoge glazen met wat verse fruitsla. Giet daarover de natuuryoghurt en werk het gerechtje af met een flinke portie warme knapperige muesli. 14. Bewaar de rest van de (afgekoelde) muesli in een pot met een deksel dat goed sluit. ...

Pannenkoeken

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pannenkoeken-1

... Pannenkoeken Pannenkoeken zijn altijd een goed idee. Bij ons komen ze heel regelmatig op tafel. Onze keukenprins bakt de lekkerste. En met een potje fruitsla wordt het nog gezond smullen ook. Wat is jullie favoriete topping?Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap ...

Eetplezier: Plattekaasmousse met fruitsalade

http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/plattekaasmousse-met-fruitsalade.html

... Plattekaasmousse met fruitsalade Het is in huize Eetplezier een vraag die nooit opgelost komt. Wat is nu precies het verschil tussen (Vlaamse) plattekaas en kwark zoals wij die in Nederland kennen? Volgens alle informatie die je op kunt zoeken, zijn het identieke producten. ...

Moelleux au chocolat met een fris rood fruitslaatje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/moelleux-au-chocolat-met-een-fris-rood-fruitslaatje

... in gewenste vormen,laat over voor te garneren. Het fruit mengen met suikerwater en geraspte limoen,een draai van de pepermolen en verse gesneden munt. Gebruik een ring om het fruit in te dresseren en werk dit af met een takje munt. Strooi een beetje bloemsuiker over de moelleux. Ingrediënten 125 gr fijne kristalsuiker 350 gr hoeveboter 125 gr patisseriebloem 7 eieren 250 gr donkere chocolade pastilles rode fruitsla bloemsuiker zwarte peper 1 bakje bessen 1 bakje frambozen 1 bakje aardbeien 1 pakje munt suikersiroop ...

Jeroen Meus - Nougat glacé - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/nougat-glace

... uchtvlees in zeer fijne blokjes. Verzamel ze in een mengkom. Opmerking: je kan het dessert ook serveren met stukjes mango en/of diverse citrusvruchten. 16. Rasp de dunne groene schil van de limoen. Meng de frisse zeste met de stukjes ananas. Hou de fruitsla koel. 17. Controleer of de nougat glacé tot in de kern bevroren is. 18. Vul een beker met heet water en warm je mes daarin op. Snij langs de rand van de nougat zodat de cakering (of springvorm) gemakkelijk loskomt. 19. Snij het dessert in taartpunten en serveer ze met een schepje fruitsla van ananas met limoenzeste. ...

Jeroen Meus - Fruittaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fruittaart

... Fruittaart - Dit is een klassieke fruittaart met een bladerdeegbodem, crème pâtissière en fruit. Het ziet er ingewikkeld uit, maar het is gemakkelijker dan je denkt. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met een beetje boter en bestuif ...

Jeroen Meus - Gezonde fruitminestrone met citroensorbet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gezonde-fruitminestrone-met-citroensorbet

... Gezonde fruitminestrone met citroensorbet - De klassieke Italiaanse groentesoep met stukjes heeft Jeroen geïnspireerd om er een fruitige variant op te maken. Dit dessert is een leuk alternatief voor de klassieke fruitsla. Wie er een bolletje gepaneerde sorbet bij serveert ...