Resultaten voor verschillende soorten sla

Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kleurrijke-tomatensalade-met-creme-van-rode-biet

... telen en doe dan in de blender. Voeg eventueel nog wat water of witte wijn toe tot je een smeuïge massa (crème) krijgt. Snij de verschillende soorten tomaat in allerlei vormen en dresseer die mooi op de borden. Dunschil de radijzen en verdeel de fijne slierten over de borden. Giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Doe enkele toefjes crème van biet op de tomaten en verdeel dan het fruit en de zurkel over de borden. Ingrediënten 2 rode bieten 1 el suiker 1 el azijn 2 el witte wijn peper en zout 350 gr tomaten van verschillende soorten (gele en rode kerstomaten, romatomaten, trostomaten, Coeur de ...

Verschillende soorten oesters openen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verschillende-soorten-oesters-openen

... verschillende soorten oesters openen - Leg een handdoek over de hand waarin je de oester zal houden. Neem voor een kleine oester, een klein oestermesje. Steun met je hand op tafel, en duw de punt van het mesje naar beneden in de sluiting van de oester. Kantel het mes, en wrik ...

Tomatensalade met ricotta, majoraan en balsamicoazijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tomatensalade/tomatensalade-ricotta-majoraan-balsamicoazijn

... n wachten waardering7.7obv 11 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 200 g ricotta olijfolie voor het bakken 5 verschillende variëteiten tomaten handje majoraan of basilicum balsamicoazijn voor de dressing extra vergine olijfolie voor de dressing Bereiden Verwarm de oven voor op 180 °C.Verkruimel de ricotta boven een braadslede, strooi er zout en peper ov ...

Frites met 3 soorten mayonaise - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/patat-friet/frites-3-soorten-mayonaise

... ardappelstaafjes in 5 porties gedurende ongeveer 5 minuten per portie tot ze lichtgoudgeel van kleur zijn (laat de olie tussen de verschillende porties weer opwarmen tot 160 °C). Doe over op de bakplaat om te laten uitlekken. Breng op smaak met peper en zout, en serveer met de mayonaise. Extra benodigd Fituurthermometer OpmerkingMaak de mayonaise eerst, zodat de smaken goed op elkaar kunnen inwerken. Je kunt alle drie de soorten maken, of een dubbele of zelfs driedubbele portie van een van de drie soorten. De frites uit dit recept zijn mooi dun: ze zijn dus snel klaar en je hoeft ze geen tweede keer te bakken. KookboekHet recept 'Frites met 3 soorten mayonaise' is afkomstig uit het kookboek... Kip uit de ovenMindy FoxGebraden kip uit de oven is het ideale gerecht: het kost weinig tijd en moeite en ziet er ook nog eens fantastisch uit. In dit bijzondere kookboek onthult Mindy Fox... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Uit de keuken van Levine: Demo bij DOK Cookware In Den Haag

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/demo-bij-dok-cookware-in-den-haag.html

... rdag 30 augustus ben ik weer te vinden in de keuken bij DOK Cookware in Den Haag. Het thema is dit keer "Fruit". Ik ga die middag verschillende cakes en taarten bakken met allerlei soorten fruit erin verwerkt. Ik maak daarbij gebruik van diverse taartvormen (o.a. met losse bodem) en muffin bakvormen.Vanaf 12 uur ...

Zelf kruidnoten maken doe je zo - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/zelf-kruidnoten-maken/

... noten zijn de knapperige ronde variant. Ik weet wel wat mijn favoriet is: kruidnoten! :-) Ik heb een beetje geëxperimenteerd met verschillende kruidnoten recepten. Met het rollen van balletjes in verschillende groottes, maar ook het gebruik van verschillende soorten suiker en het geheim van de perfecte kruidnoot zijn er eigenlijk 2. Voor mij geeft donkerbruine basterdsuiker veruit het beste resultaat. Deze suiker is lekker stroperig en mengt goed. Wat verder belangrijk is, is om de kruidnoten in kleine balletjes te rollen. Rol je ze te groot? Dan worden ze niet knapperig. Wil je ze nog decadenter? Probeer dan onze truffelkruidnoten! Een andere Sinterklaastra ...

CHOCOLADEKOEKJES - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/chocoladekoekjes/

... CHOCOLADEKOEKJES Ingrediënten:– 120g bruine suiker– zakje vanillesuiker– 2 eieren– 130g patisseriebloem– 100g boter (gesmolten)– 100g chocolade (gesmolten)– extra fijngehakte chocolade– 1 tl bakpoeder Stappenplan:– meng alle ingrediënten tot een homogeen ...

BANANEN HAVERMOUT PANNENKOEKJES - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/breakfast-4-champions-bananen-havermout-pannenkoekjes%f0%9f%8d%8c/

... BANANEN HAVERMOUT PANNENKOEKJES Ingrediënten:(voor 2 personen) 2 rijpe bananen60g havermout1 el bloem2 eieren1 el vanillesuikersnuifje kaneelfruit als toppingbloemsuiker ter afwerking Stappenplan: mix de bananen, ei, havermout, bloem, vanillesuiker en kaneel tot een homogene ...

VANILLE AMANDELKOEKJES - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/vanille-amandelkoekjes/

... VANILLE AMANDELKOEKJES Ingrediënten: (voor 10 koekjes)– 150g patisseriebloem– 60g boter– 80g suiker– 1 ei– 2tl amandelessence van @dr.oetkerbelgium– 1 zakje vanillesuiker– 1 handje amandelschilfers Stappenplan:– meng alle ingrediënten tot een homogene massa– ...

ZOETE AARDAPPELHUMMUS - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/zoete-aardappelhummus/

... ZOETE AARDAPPELHUMMUS Ingrediënten: (voor 2 personen)– 1 grote gekookte zoete aardappel– 100g gekookte kikkererwten– 1 el griekse yoghurt– 2 teentjes look– 1/2 chilipeper– klein stuk gember (3x3cm)– 1el olijfolie– 2 el esdoornsiroop– 1 tl komijn– 1tl c ...