Resultaten voor venkelslaatje

Lamskoteletjes gepaneerd met noten op een sinaas-venkelslaatje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-gepaneerd-met-noten-op-een-sinaas-venkelslaatje

... Lamskoteletjes gepaneerd met noten op een sinaas-venkelslaatje - Hak de noten fijn, meng met de paneermaal en voeg de rozemarijn toe. Kruid de koteletjes met peper en zout. Haal ze eerst door het losgeklopte ei en dan door het notenmengsel. Bak de koteletjes 3 à 4 minuten ...

Gebakken venkelslaatje met sinaasappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-venkelslaatje-met-sinaasappel

... Gebakken venkelslaatje met sinaasappel - Haal de buitenste bladeren van de venkel. Snijd er het groen af en houd apart. Snijd de venkel in plakjes van ongeveer 3 mm. Warm 2 eetlepels olijfolie op in een antikleefpan en bak er de plakjes venkel in tot ze goudbruin zien. Snijd ...

Americain van rundvlees met fris venkelslaatje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/americain-van-rundvlees-met-fris-venkelslaatje

... Americain van rundvlees met fris venkelslaatje - Bereiding americain: Snij de paprika in 4 en ontpit. Rooster de kwarten onder de grill tot het vel loskomt van het vruchtvlees. Spoel het vruchtvlees zorgvuldig en snij in blokjes van ½ cm. Hak de olijven, de ui en de kappertjes ...

Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-asperges-en-oesterzwammen-met-venkelslaatje-seitangehakt-en-lavash

... Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash - Dit is een lekker vegetarisch gerecht, perfect voor op de barbecue. Het recept is van Foodstorms, een vegetarisch restaurant. Trek de oesterzwammen in stukken. Vet de asperges en oesterzwammen in ...

Recept voor kreeft met pernodboter en een venkelslaatje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kreeft-met-pernodboter-en-een-venkelslaatje

... maak court-bouillon: Snijd alle groenten voor de bouillon en meng alles samen, behalve de wijn. Laat de bouillon een half uur goed doorkoken onder een deksel. Voeg de wijn toe en laat de bouillon op een laag vuurtje tegen het kookpunt aanzweven. kook de kreeften: Kook de kreeften ...

Recept voor trio van tartaar | njam!

http://www.njam.tv/recepten/trio-van-tartaar

... even rusten. Meng de tomaat met de basilicum en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. maak de tartaar van tonijn en een venkelslaatje met jonge spinazie: Meng de tonijn met de lente-ui, koriander en de helft van de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Zet de tartaar koud en laat even rusten. Bak de venkel en ajuin beetgaar in een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en blus met de rest van het citroensap. Laat afkoelen en meng de spinazie eronder. maak de tartaar van roodbaars en de hartjes Romeinse sla: Meng de rood ...

Weekmenu 19 en 20

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/05/weekmenu-19-en-20.html

... oor, tijd voor een preitaart! In De Moestuin Van Mme Zsazsa staat een geweldig recept van Dorien en dit is er ook nog altijd. Het venkelslaatje dat we erbij eten komt ook uit de tuin, hier en daar staan nog wat venkels die vorig jaar te klein waren om te oogsten voor de vorst. De plantjes zijn in het voorjaar weer beginnen groeien zodat ik nu al venkel oogst uit de tuin! Dit jaar nog eens proberen, wie weet krijgen we weer een zachte zomer. Voor de rest komt er niks meer uit de tuin, tijd om te veranderen van denkwijze! Denk niet meer: Wat staat er in de tuin, maar: Waar heb ik goesting in.Het eerste waar ik aan dacht was: aubergine, ge ...