Resultaten voor venkelpuree

Chipolata met venkelpuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chipolata-met-venkelpuree

... Chipolata met venkelpuree - Haal de chipolata's uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Ze barsten dan minder snel. Versnipper de ui en stoof. Doe dan de venkel in de kookpot. Kruid met peper en zout en laat zachtjes garen. Maak ondertussen aardappelpuree. ...

Kabeljauw met parmezaankorstje en venkelpuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-parmezaankorstje-en-venkelpuree

... Kabeljauw met parmezaankorstje en venkelpuree - Venkel schoonmaken, in gelijke stukjes verdelen en fruiten in olijfolie, afkruiden met peper en zout. Pureren met mixer en warm houden. Wit brood blenden met gesmolten boter en gemalen parmezaan. Kruiden. Aardappelen koken en ...

Jeroen Meus - Roodbaars met venkelpuree en tomatenolie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-venkelpuree-en-tomatenolie

... Roodbaars met venkelpuree en tomatenolie - Gebakken vis en puree gaan hand in hand. Vergeet voor één keer de klassieke kabeljauw met aardappelpuree. Jeroen bakt porties verse roodbaars en serveert ze met een puree met venkel en een fijne tomatenolie als saus. - 0. Snij ...

Recept voor venkelpuree en salade van venkel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/venkelpuree-en-salade-van-venkel

... (recept uit aflevering 2) bereiden: maak de puree: Doe de venkel samen met de olijfolie in de BBQ-zak en grill gaar op de BBQ. Haal de venkel uit de zak en pureer met de room, dille en een extra scheutje olijfolie. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. maak de salade: ...

Gordon Ramsay: coquilles met venkel-gemberroom - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/gordon-ramsay-coquilles-venkel-gemberroom

... n keer omdraait, weer kloksgewijs; zo worden ze gelijkmatig gebakken. Breng op smaak met zout en peper.Schep voor het serveren de venkelpuree in een mooie cirkel in het midden van elk voorverwarmd soepbord. Leg drie gehalveerde coquilles op elke cirkel puree.Breng de gem ...

Recept voor bretoense blauwe kreeft | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bretoense-blauwe-kreeft

... van de venkelstengel. Breng op smaak met olijfolie, peper, zout en Chardonnay azijn. Dresseren: Dresseer het bord met 3 rondjes venkelpuree en 3 stukjes kreeft. Leg er wat mossels en kokkels bij. Werk af met dotjes aardappelpuree en enkel soufflé aardappeltjes. Garneer met stukjes kreeftschaar, enkele puntjes saffraan mayonaise, blaadjes limoenkers en fleur de sel. Serveer de bouillabaise apart. Ingrediënten voor 4 personen 4 Bretoense blauwe kreeften voor de venkel puree: 800 gvenkel in reepjes 200 mlroom agar agar 1 gelatine blaadje voor de aardappel puree: 4 aardappelen in blokjes naar smaakwarme melk - boter - peper - zout - nootmuskaat voor de bouillabaise: 1 venkel in stukjes 2 wortelen in stukjes 1 gehakte ui 1 gehakt teentje knoflook 3 tomaten in stukjes 1/2 bleekselder in stukjes 1 preiwit in stukjes 1 eltomatenpuree visafval (graten) en kreeftafval (koppen en pantsers) 1 elwitte wijn 1 elcitroensap 1 bosje verse tijm 1 bosje verse peterselie 3 laurierblaadjes 1 handvol korianderbolletjes 1 handvol gemengde peperbolletjes 1 snuifje foelie enkele klontjes boter voor de saffraan mayonaise: 1 eidooier 1 elcitroensap olie 1 geperst teentje knoflook enkele draadjes saffraan voor de mosselen en kokkels: 2 handvol mosselen en kokkels voor de soufflé aardappelen: 2 dikke aardappelen in dikke schijven frituurolie voor de venkel plakjes: 1 venkelstengel naar smaakolijfolie - chardonnay azijn - peper - zout garneren: enkele blaadjes limoenkers fleur de sel ...

Recept voor gamba's met risotto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gambas-met-risotto

... citroensap. serveren: Schep de risotto in een grote schaal en verdeel de gamba’s erover. Lekker met: salade van venkel en venkelpuree. wijntip: Aperitief: Villa Antonini Prosecco. Wijnsuggestie: El Coto Blanco Rioja. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij ...