Resultaten voor varkenswangetjes met porto

Stoverij van varkenswangetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes

... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom goudbru ...

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/varkenswangetjes-met-rodenbachsaus-van-madam-p

... Bereiding Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  Kleur de varkenswangetjes aan. Kruid met peper en zout. Blus met Rodenbach. Voeg een blaadje laurier toe.  Zet het deksel op de pot. Laat 2 uur sudderen op een zacht ...

Varkenswangetjes met bruin bier en savooi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/varkenswangetjes-met-bruin-bier-en-savooi

... varkenswangetjes met bruin bier en savooi - Snij de vliesjes van de varkenswangetjes. Snij 1 ui in halve ringetjes en de wortel in halve schijfjes. Snij de andere ui in fijne stukjes. Snij de savooi in reepjes en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater. Borstel de shii-takes ...

Stoofpotje van varkenswangetjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofpotje-van-varkenswangetjes

... Stoofpotje van varkenswangetjes - Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht. Voeg de ui toe. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier nu toe en ...

Stoofpot van varkenswangetjes en Gust bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stoofpot-van-varkenswangetjes-en-gust-bier

... Stoofpot van varkenswangetjes en Gust bier - Zomer, winter, herfst of lente, stoofpotjes werken altijd. Je maakt het met kalkoen, kip, rund of kalf. Ook varken en dan meerbepaald de varkenswangetjes zijn een zeer goed alternatief. Deze stoofpot met varkenswangetjes, abrikozen ...

Varkenswangen

https://www.prinsessenboontjes.be/post/varkenswangen

... extra (winter)groenten toevoegen. Ingrediënten: Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Vraag vooral aan je slager of hij de varkenswangetjes wil ontvliezen. Anders krullen ze bij het bakken. En dat is een heel werkje.We deden er last minute toch nog een lepel perenstroop bij. Die staat niet op de foto.Varkenswangetjes, en vooral ook de saus en extra groenten, zijn overal lekker bij: met frietjes of kroketjes, met gratin, hutsepot, een boterham,…Bereidingstijd:Je kan dit ...

Recept voor Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vanille-ijs-met-gebakken-vruchten-en-porto/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 bollen vanille ijs Toevoegen 50 ml rode porto aangelengd met 100 ml water Toevoegen 20 g suiker Toevoegen ...

Varkenswangetjes met groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenswangetjes-met-groenten

... varkenswangetjes met groenten - Kruid je vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier nu toe en laat opkoken. Doe ...

Recept voor Verloren brood met Porto en kaneel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/verloren-brood-met-porto-en-kaneel/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1/2 dl porto Toevoegen 2 dl melk Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 2 eieren Toevoegen sneetjes wit brood ...

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine van ganzenlever ...