Resultaten voor varkensvlees jeroen meus

Rijst met varkensvlees, chorizo en spinazie | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/rijst-met-varkensvlees-chorizo-en-spinazie

... Rijst met varkensvlees, chorizo en spinazie - Kleur in een pan de chorizo kort aan en haal het uit de pan.  Voeg dan de ui, paprika en look toe en laat alles 10 minuten bakken al roerend op een zacht vuurtje. Voeg de rijst toe en meng alles door elkaar. Zet alles onder met ...

Jeroen Meus - Varkensvlees op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensvlees-op-de-barbecue

... varkensvlees op de barbecue - We bezoeken de zaak van slager Jurgen in Sint-Niklaas. Hij is een grote fan van varkensvlees omdat er zoveel manier zijn om het te bereiden. Geef Jurgen een grill en een pak houtskool, en dan gaat hij helemaal los.Barbecue is een passie van de ...

Jeroen Meus - Naanbroodje met varkensvlees en looksaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/naanbroodje-met-varkensvlees-en-looksaus

... Naanbroodje met varkensvlees en looksaus - Naan is het belangrijkste bijgerecht in veel landen in Centraal en Zuid-Azië. jeroen serveert de helft van zo’n brood met een frisse en kleurrijke groentemengeling, krokante varkensreepjes en een zelfgemaakte looksaus. - Neem ...

Jeroen Meus - Wrap met varkensvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wrap-met-varkensvlees

... Wrap met varkensvlees - Vandaag serveren we stevige kost: een krokante wrap met varkenshaasje, ham, kruidenkaas en champignons die perfect is als lunch of voor een feestje met vrienden. jeroen gebruikt een varkenshaasje van een Duroc varken dat wat kleiner is en mooi dooraderd ...

Jeroen Meus - Dim sum met varkensvlees en scampi - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dim-sum-met-varkensvlees-en-scampi

... Dim sum met varkensvlees en scampi - Een Oosters aperitiefhapje dat we allemaal vooral kennen van bij de Chinees. Maar je kan ze makkelijk ook zelf maken, een voorwaarde is wel een stoommandje in huis te hebben.  - Doe het gehakt met de scampi’s in ...

Jeroen Meus - Pita met gyros van varkensvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pita-met-gyros-van-varkensvlees

... Pita met gyros van varkensvlees - Het perfecte gerecht voor een vrijdagavond: pitabroodjes gevuld met gyros en tzatziki. Kruid het vlees goed met (veel) oregano, paprikapoeder en komijn. Met de groenten en het vlees kun je natuurlijk variëren en een eigen versie maken. - ...

Jeroen Meus - Satés van varkensvlees met pindasaus en komkommersalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sates-van-varkensvlees-met-pindasaus-en-komkommersalade

... Satés van varkensvlees met pindasaus en komkommersalade - Geïnspireerd door de aroma's van het Verre Oosten, ging jeroen aan de slag met een stukje varkensvlees van bij ons. Het werd een gerechtje om alle spreekwoordelijke duimen en vingers bij af te likken. - 0. Snij ...

Jeroen Meus - Ossobuco van varkensvlees met polenta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ossobuco-van-varkensvlees-met-polenta

... Ossobuco van varkensvlees met polenta - Ossobuco is een echte klassieker die geen extra uitleg nodig heeft. Om in de Italiaanse sfeer te blijven, serveert jeroen het traaggegaarde vlees met polenta, een voedzaam alternatief voor aardappelen of pasta. - Laat de varkensschenkels ...

Jeroen Meus - Fajita's met varkensvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fajitas-met-varkensvlees

... Fajita's met varkensvlees - Bij de Mexicaan zijn fajitas waarschijnlijk het populairste gerecht. Fajitas zijn uiteindelijk niet meer dan kruidige gebakken reepjes vlees uit de Tex-Mex keuken. Ze worden bereid van varkensvlees, rundvlees of kip en geserveerd in malse torti ...

Gegrilde spiesjes van kip of varkensvlees (satay gai / moo) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-spiesjes-van-kip-varkensvlees-satay-gai-moo

... Gegrilde spiesjes van kip of varkensvlees (satay gai / moo) - Laat de stokjes minstens een uur weken in water, zodat ze niet verbranden tijdens het grillen. Snijd de kip of het varkensvlees in fijne repen. Stamp in de vijzel korianderzaad, komijn, look, sjalot, gember en turmeric ...