Resultaten voor varkenshaas met passendale kaas en witlof

Baguette met Passendale Classic

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/baguette-met-passendale-classic

... Baguette met passendale Classic - Baguette met passendale Classic - Besmeer de helft van de baguette met 1 eetlepel rabarbercompote beleg met lollo verde en enkele schijfjes komkommer.Beleg met 4 halve sneetjes passendale kaas.Garneer met plakjes radijs en pijpajuin.Klaar ...

Recepten - Mini bouchées met Passendale-kaas, champignons en spek

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Mini_bouchees_met_Passendale-kaas_champignons_en_spek

... Bereidingswijze Spek in dobbelsteentjes snijden en zonder vet bakken in een pan. Champignons extra fijn hakken. Boter smelten, de bloem en de melk toevoegen en laten indikken op een matig vuur en ondertussen onophoudelijk roeren. Saus op smaak brengen met peper, zout en ...

Roggebrood met kaas, tomatencompote en lookmayonaise

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/roggebrood-met-passendale-tomatencompote-en-lookmayonaise

... Roggebrood met Passendale, tomatencompote en lookmayonaise - Roggebrood met Passendale, tomatencompote en lookmayonaise - Voor de tomatencompote: snijd de gekonfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en olijfolie. Breng op smaak met de rode wijnazijn ...

Recepten - Baguette met Passendale Classic

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Baguette_met_Passendale_Classic

... Bereidingswijze Besmeer de helft van de baguette met 1 eetlepel rabarbercompote, beleg met lollo verde en enkele schijfjes komkommer. Beleg met 4 halve sneetjes passendale kaas. Garneer met plakjes radijs en pijpajuin. Klaar om aan te vallen !   ...

Croque monsieur met pastrami en kaas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/croques-met-pastrami-rode-uien-en-passendale

... Croques met pastrami, rode uien en passendale - Croques met pastrami, rode uien en passendale - Snijd de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze af en toe roerend stoven op zacht vuur gedurende 15 min.Kruid met peper en zout en ...

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panini-met-passendale-tomaten-en-gerookte-zalm

... Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm - Panini maken is helemaal niet moeilijk: met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijk panini met kaas, tomaten en zalm. - Snijd de broden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill ...

Witlof uit de oven met ham en kaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/witlof-uit-de-oven-met-ham-en-kaas/

... witlof uit de oven met ham en kaas witlof uit de oven met ham en kaas: een ouderwets lekker recept. Serveer met gebakken aardappeltjes, lekker! Verwarm de oven voor op 180 graden. Vul een grote pan met water en breng het water aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes ...

Uit de keuken van Levine: Varkenshaas met roomsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/12/varkenshaas-met-roomsaus.html

... elfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik het toen gemaakt want er staat een krulletje (= lekker) bij. Door de varkenshaas lang te marineren in wijn en port met jeneverbessen en laurier krijgt het een bijzondere smaak die doet denken aan wild. De roomsaus kun je nog wat ‘opleuken’ door er 200 gram gebakken paddenstoelen aan toe te voegen.Gemarineerde varkenshaas met ro ...

Little gem met kaas-crumble

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-little-gem-met-passendale-crumble

... Gebakken little gem met Passendale-crumble - Little gem is een kleine Romeinse sla met mooie gekrulde blaadjes. De combinatie met ansjovis en Passendale-kaas is heerlijk. - Hak de ansjovis heel fijn. Meng met de mayonaise geperste knoflook en de gehakte peterselie. Breng ...

Witlof met kaas recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R674408/witlof-met-kaas

... witlof met kaas - Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy! Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout. Giet af, ...