Resultaten voor uier piet

Jeroen Meus - Gebakken uier met Blackwellsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-uier-met-blackwellsaus

... Gebakken uier met Blackwellsaus - Gebakken uier is een typisch gerecht van onze grootouders. In combinatie met klassieke Blackwellsaus wordt het een gerecht met die heerlijke smaak van toen ... - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in water met wat zout. 1. Smelt ...

Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree

... de kalfsfond toe, meng door elkaar en laat even zachtjes stoven. Voeg een paar druppels azijn toe voor een zoetzure toets. bak de uier: Kruid de voorgekookte sneetjes uier met peper en zout en haal ze door de bloem. Bak de uiersneetjes op een zacht vuurtje in boter, tot ze bruin zijn en een krokant korstje hebben. werk af: Schep wat puree op een bord en leg er twee sneetjes uier naast. Lepel de ajuinsaus over de uier en strooi er wat fijngehakte peterselie over. Ingrediënten voor 2 personen 4 grote aardapelen 1 scheut melk 2 dikke uien 4 elkalfsfond (gelatinevorm) 1 snuifje suiker 1 tlwitte azijn 4 sneetjes voorgekookte uier van 0,5 cm dikte 1 kopje bloem boter - peper - zout - nootmuskaat ...

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/trio-van-hapjes-tartaar-preskop-en-uier-buff-oostende

... Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende) - Wil je zelf één van de gerechten van het pop-uprestaurant BUFF uit Oostende maken? Probeer dan dit verrassingsbordje met drie aparte maar lekkere hapjes.Tip: het hapje met tartaar is niet veel werk, eenvoudig ...

Jeroen Meus - Uierschnitzel piccata met gekookte aardappel en veldsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/uierschnitzel-piccata-met-gekookte-aardappel-en-veldsla

... ierschnitzel piccata met gekookte aardappel en veldsla - Nog eens lekker ouderwetse Dagelijkse kost op het menu! Krokant gebakken uier in piccata met gekookte aardappelen en veldsla. Piccata slaat op citroen, boter en kappertjes. Dat kan alleen maar lekker zijn! - ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met ...