Resultaten voor tussendoortjesttussenvier piet huysentruyt haver

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... KRUIDENKOEKJES Chef: piet huysentruyt Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat kruidenmengeling • ...

Risotto van haver en gebakken lotte | De Keuken van Sofie

http://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/risotto-van-haver-en-gebakken-lotte

... Risotto van haver en gebakken lotte - Een week lang is Sofie te gast in de keuken van Sam De Bruyn. Voor de laatste keer bereidt Sofie een risotto. Niet met gewone rijst, maar met haver. Ze serveert het met maïs en lotte. !Tip: Als je de haver  op voorhand een uur laat wellen in kou ...

Humus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/humus

... Humus By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kikkererwten olijfolie Directions: 1. Mix alle ingrediënten. 2. Serveer in een aperoglaasje met getoaste focaccia. ...

Spaghetti bolognese voor 30 personen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Spaghetti bolognese voor 30 personen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: persons Ingredients: paprika's : 3 grote champignons : 1 bakje wortelen : 3 dikke grote uien : 3 look : 3 teentjes gehakt : 3 kg gepelde tomaten in zijn geheel : ...

Recept Piet Huysentruyt - pitabroodje op z'n piet - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/Pitabroodje-op-z-n-Piet/2213

... Pitabroodje op z'n piet Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vlees Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram lamsvlees (bil)300 gram lamsvlees (bil) • 4 pitabroodjes4 pitabroodjes • slasla • komkommerkomkommer • tomaattomaat • olijf ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een middelma ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Jeroen Meus - Haver-kokosmuffins met ananas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/haver-kokosmuffins-met-ananas

... Haver-kokosmuffins met ananas - De bekende gebakjes in exotische stijl. Een dessert voor het weekend dat je perfect samen met je kinderen kunt maken. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de schil van de ananas en verwijder de harde kern. Snijd het vruchtvlees in blo ...

Winterslaatje van fazant met mosterdvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/winterslaatje-van-fazant-met-mosterdvinaigrette

... Winterslaatje van fazant met mosterdvinaigrette By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: appel spekblokjes fazant Directions: 1. Bak de fazantborst aan in boter tot ze gaar zijn. 2. Mix het ei, de mosterd, azijn, V ...

Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes

... Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zalm spruiten Ganda ham Directions: 1. Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak de spruitjes en ...