Resultaten voor torentje van vissla

Jeroen Meus - Vissla voor op de boterham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vissla-voor-op-de-boterham

... vissla voor op de boterham - We beleggen onze dagelijkse boterham graag met allerhande kant-en-klare slaatjes. Vandaag maakt Jeroen een smeuïge vissla op basis van koolvis. Een lekkernij waar zowel je huisgenoten als je collega's van zullen willen mee-eten.Koolvi ...

Recept voor vissla met fishsticks van tarbot | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vissla-met-fishsticks-van-tarbot

... voorbereiden: Kruid de kabeljauw met peper en zout, stoom gaar (7 minuten op 96°C) en laat afkoelen. bereiden: maak de mayonaise: Doe de eidooier in een ruime kom, voeg de mosterd en een snuifje zout toe en klop los. Blijf kloppen en giet de olie er druppel voor dru ...

Sas Kookt!: Torentje van courgette, tomaat en buffelmozzarella

http://saskookt.blogspot.be/2013/04/torentje-van-courgette-tomaat-en.html

... bestrooi met peper en zout.Grill de courgetteplakken langs beide kanten. Snij de tomaten en de mozzarella in schijfjes. Maak een torentje van afwisselend een plak courgette, wat pesto, een plakje mozzarella en een schijfje tomaat. Eindig met het hoedje van de courget ...

Krokant torentje met mascarponemousse en grapefruit - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/meer-toetjes/krokant-torentje-mascarponemousse-grapefruit

... Krokant torentje met mascarponemousse en grapefruit 4 personen 10 min voorbereiden 15 min bereiden 8 uur wachten waardering7.0obv 1 waardering NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 3 eieren, gesplitst 150 g poedersuiker + extra voor het bestrooien 250 g m ...

Torentje van kletskoppen met rode vruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/torentje-van-kletskoppen-met-rode-vruchten

... op. Leg hierop een kletskop. Spuit terug crème en druk er rode vruchten in. Leg hierop een kletskop. Herhaal dit tot je een mooi torentje hebt. Versier met aardbeiencoulis en een takje verse munt. Ingrediënten 12 kletskoppen (recept, zie link hieronder) 100 gr verse ...

Jeroen Meus - Cannelloni van knolselder met gerookte zalm en currydressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cannelloni-van-knolselder-met-gerookte-zalm-en-currydressing

... Cannelloni van knolselder met gerookte zalm en currydressing - Het voorgerecht van ons Nationale Kerstmenu kun je gemakkelijk van tevoren maken. Plakjes knolselder worden gevuld met zalm en zelfgemaakte vissla. Je serveert ze met een eenvoudige kruidensalade en dressi ...

Torentjes van tomaat en aubergine - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/torentjes-van-tomaat-aubergine

... strijk een koekenpan met olijfolie. Bak de plakken aubergine enkele minuten tot ze zacht en goudbruin van kleur zijn. Leg voor de torentjes 4 plakken aubergine op de bodem van een ovenschaal. Leg op iedere plak 1 schijf tomaat en vervolgens 1 plak kaas. Herhaal dit to ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Appel met Fruitijs

http://www.receptjes.be/recept_appel_fruitijs.html

... jfje appel mooi in het midden van het bord. Schep daarop een mooie bol van het ijs. Daarop het tweede schijfje appel zodat je een torentje krijgt. Bovenop het torentje een fris takje munt leggen. Eventueel nog afwerken met wat verse frambozen en/of aardbeien. Een aanr ...

Torentje van bloedworst, appel en puree | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/torentje-van-bloedworst-appel-en-puree

... torentje van bloedworst, appel en puree - Bloedworst, puree en appelmoes, het is een klassieker. Sofie maakt niet alleen haar eigen lekkere versie, ze tovert het ook om tot een mooi bordje. Eenvoudig en lekker, zo hebben we het graag. Smakelijk. Haal het vel van de bl ...

Gebakken zalm, torentje van quinoa, crème van avocado, crème van zure room en zeekraal | Hobbykok van Vlaanderen

http://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gebakken-zalm-torentje-van-quinoa-creme-van-avocado-creme

... Gebakken zalm, torentje van quinoa, crème van avocado, crème van zure room en zeekraal - Voor de quinoa: Stoof de sjalot aan in olijfolie. Voeg de quinoa toe en zet ze wat aan (niet kleuren). Overgiet met de kippenbouillon en laat stoven tot al het vocht is opgenome ...