Resultaten voor tonijnsla

Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-tonijnsla-met-salsa-verde-en-gepocheerd-ei

... Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei - Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei - Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en klop op met een vork. Halveer de broodjes en druppel er een beetje salsa verde op.Leg er krulsla op en schik de ...

Tonijnsla | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tonijnsla

... de geplette eieren. Kruid goed met peper, zout en cayennepeper. Voeg er een paar eetlepels mayonaise toe en meng goed. Serveer de tonijnsla met de kappertjes en toast. Ingrediënten boter boterham peterselie cayennepeper 2 hardgekookte eieren 2 el kappertjes 1 ei 1 sjalot 1 el mosterd 2 el azijn 1 blik tonijn 2 el water 4 dl arachideolie peper zout ...

Jeroen Meus - Sandwiches met tonijnsla en eiersla met spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sandwiches-met-tonijnsla-en-eiersla-met-spek

... Sandwiches met tonijnsla en eiersla met spek - Rijkelijk belegde sandwiches met tonijn- en eiersla. Zoals je zal merken hoef je het niet altijd ver te gaan zoeken om toch tot een schitterende lunch te komen. Deze slaatjes zijn klaar in een handomdraai en makkelijk om mee ...

4 vlugklaar hapjes

http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/4%20vlugklaar%20hapjes.html

... e op, laat ze niet te lang staan of de crackers worden mals.Ingrediënten : pesto2 lepels bbq-saus (zie recept op deze site)100 g tonijnsla150 g feta ( harde)2 lepels tomatenchutney (zie recept op deze site)5 basilicumblaadjes1 nectarine of perzik100 g kruidenkaas10 premium mini crackers van lu Bereiding : Besmeer 3 crackers met kruidenkaa ...

Zomerhapje: Toastje met Italiaanse tonijnsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zomerhapje-toastje-met-italiaanse-tonijnsalade

... ascarpone. De salade kun je op voorhand maken. Het beleggen van de toastjes doe je best pas als je gasten arriveren.Extra tip: de tonijnsla kun je ook op de boterham smeren natuurlijk. Meng de mascarpone met de uitgelekte tonijn. Snij de zongedroogde tomaten en basilicum fijn. Meng onder de salade.  Kruid met peper, zout en oregano. Rooster een paar pijnboompitten in een droge pan lichtbruin. Roer regelmatig zodat ze niet aanbak ...

Courgetterolletjes met tonijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/courgetterolletjes-met-tonijn

... ll. Meng de tonijn met de mayonnaise, het eitje, de kappertjes, de peterselie en breng op smaak met peper en zout. Leg een beetje tonijnsla op de courgetteschijf, rol op en steek er een stokje door. Ingrediënten 1 courgette peper 1 gekookt ei peterselie, gehakt 3 el mayonnaise 1 blikje tonijn zout kappertjes ...

Tramezzini | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tramezzini

... plakje miebrood bovenop. Giet de tonijn af en meng met de mayonaise. Kruid met peper en zout. Snijd het ei in plakjes. Verdeel de tonijnsla over het brood, versier met het ei en wat kappertjes. Snijd de mozzarella en de tomaten in plakjes. Verdeel over het brood en werk af met basilicum, olijfolie, peper en zout. Ingrediënten 1 mie brood 125 gr gorgonzola crèmeux 75 gr bresaola 4 verse vijgen basilicum blikje tonijn in eigen nat 1 th lepel ma ...

Sas Kookt!: Perziken met tonijn

http://saskookt.blogspot.be/2011/01/perziken-met-tonijn.html

... ise1 grote augurkkropslaluzerne Snij de augurk in kleine stukjes en meng met de tonijn en mayonaise.Vul de perziken royaal met de tonijnsla.Leg enkele slabladen op elk bord en leg er een hoopje luzerne op.Schik de gevulde perziken erop en serveer. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: salades, soep en voorgerechten, vis/schaal- en schelpdieren ...

Jeroen Meus - Macaroni met tonijn - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/macaroni-met-tonijn

... ’n geheel in de stevige pastasaus. 11. Laat de saus een paar minuten stoven op een zacht vuur. 12. Naar het idee van ‘tonijnsla pikant’, doe ik er graag een snuifje cayennepeper in. Doe dit naar persoonlijke smaak. 13. Schep de mascarpone in de saus, roer en laat de verse kaas wegsmelten. 14. Vis de uitgekookte kruidentuil uit de romige saus. Giet de gare macaroni bij de saus en roer. 15. Proef en kruid het gerecht met wat peper en zout (naar smaak). 16. Snij de mozzarella in blokjes en meng ze doorheen de pastaschotel. 17. Schep het gerecht in een ruime ovenschotel. 18. Laat de ovengrill al voorverwarmen. 19. Snij de Parmezaanse kaas in stukjes en doe ze in de beker van de blender. 20. Mix de kaas fijn en doe er dan panko (of klassiek paneermeel) bij. Mix nog even kort. 21. Strooi het mengsel van Parmezaanse kaas en paneermeel gelijkmatig over het gerecht. 22. Plaats de schotel onder de ovengrill tot er een knapperig kaaskorstje tevoorschijn komt. ...

Jeroen Meus - Koude retro schotel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-retro-schotel

... boven en laat het opgelegde fruit even uitlekken. 6. Draai de perzikhelften om en hou je ijsschep in de aanslag. Vul de schep met tonijnsla en leg de halve bal vissla op een halve perzik. Ga door tot alle perziken gevuld zijn en zet de schotel vervolgens in de koelkast. 7. Ontdooi vooraf een portie visfumet, of neem vooraf de tijd om een verse visfumet te bereiden. 8. Verwarm de fumet op een zacht vuur. Gebruik een diepe pan of een brede pot, zodat het stuk vis er in z’n geheel in past. Leg het staartstuk van de zalm in de visbouillon en plaats het deksel op de pan of pot. 9. Controleer of de vis gaar is en leg de zalm voorzichtig op een groot plat bord. Laat het staartstuk afkoelen. 10. Op een zalm Belle Vue hoort een glanzend laagje gelei te zitten. Week het blaadje gelatine in een beker met koud water. 11. Knijp de gelatine uit en los het blaadje op in de warme visfumet, waarin de zalm gegaard werd. 12. Neem het stuk zalm erbij en laat je creativiteit de vrije loop. Gebruik bijvoorbeeld twee eetbare bloemen om het stuk vis te versieren. Het is knutseltijd. 13. Snij twee groene bladeren van een stam prei. Kook de bladeren enkele minuten in water. Schil een tomaat zoals je een appel zou schillen. Bewaar een lang stuk van de schil. 14. Snij twee dunne slierten uit een preiblad. Snij ook enkele ‘blaadjes’ uit de prei. Schik de bloemstelen en de blaadjes op de zalm. 15. G ...