Resultaten voor toast champion van piet huysentruyt

Garnaalsalade - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/garnaalsalade

... en Yield: 4 persons Ingredients: mayonaise : 4 el gepelde garnalen : 400 gr halfdroge tomaatjes : 4 fijngehakte peterselie : 2 el toast : 4 à 6 sneden Directions: 1. Hak de tomaatjes fijn. Meng dit met de garnalen, de peterselie en de mayonaise. 2. Serveer met de toast ...

Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen

... tjes Alpro soja Bakken & Braden Directions: 1. Stoom of kook de asperges beetgaar en laat ze vervolgens afkoelen. 2. Maak een toast door een boterham mooi bruin te bakken in een beetje Alpro soya Bakken & Braden en laat deze afkoelen. 3. Meng de graanmoster ...

Uiensoep | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/uiensoep

... e de massa in een grote pot, voeg water, tijm, laurier, bouillon en PH Italian-mix toe. Laat een half uur zacht doorkoken. Leg de toast met kaas onder de grill en plaats die boven op de soep net voor het serveren. Ingrediënten piet huysentruyt Italian Mix zout pep ...

Sardines op toast met saffraan - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sardines-op-toast-met-saffraan

... Sardines op toast met saffraan By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: basilicum : 16 blaadjes saffraandraadjes room : 1 dl witte wijn : 1 dl knoflook : 1 teentje olijfolie : 8 el limoen : 1 so ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... KRUIDENKOEKJES Chef: piet huysentruyt Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat ...

Toast champignon met spekblokjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-champignon-met-spekblokjes

... lon bij, voeg er de room nog aan toe en laat het geheel 6 à 7 minuten inkoken. 3. Snijd een dikke snee brood en steek deze in de toaster. Kruid de saus nog wat bij met peper en zout en werk af met fijngesneden peterselie. Vanaf nu bepaal je zelf de dikte van je sa ...

Asperges met spek en merg op toast - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-spek-en-merg-op-toast

... Asperges met spek en merg op toast By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: spekblokjes : 250 gr merg uit het been (in blokjes, bevroren) : 200 gr asperges : 1 bot ciabatta : 1 olijfolie look : ...

Recept Piet Huysentruyt - aspergesoepje met gerookte zalm - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/ASPERGESOEPJE-MET-GEROOKTE-ZALM/415

... doorkoken. Mix de soep fijn. Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes en meng met de geklopte room. Snijd het brood in rondjes en toast het. Schep wat soep in een bord en leg er een toast in en schep op de toast een lepel van de gerookte zalm met opgeklopte room. S ...

Rode poon met chorizo en toast met tomaat en buffelmozzarella - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-poon-met-chorizo-en-toast-met-tomaat-en-buffelmozzarella

... Rode poon met chorizo en toast met tomaat en buffelmozzarella By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: niet gesneden wit brood : 1 klein rijpe tomaten : 2 filets van rode poon : 3 plakjes choriz ...

Recepten - Toast met runderfilet en pecorinokaas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Toast_met_runderfilet_en_pecorinokaas

... eidingswijze toast het brood. Snijd de pecorinokaas in dunne plakken. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een pan. Bestrijk 1 toast met pesto en leg er de runderfilet, pecorinokaas en rucola bovenop. Werk af met de pijnboompitten en enkele druppeltjes olijfolie ...