Resultaten voor teksten voor een verjaardagskaart

Portfolio | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/portfolio/

... s Onno Kleyn Culinaire Journalistiek bieden Juliette Tocila en Onno Kleyn een pakket aan diensten. Dat zijn op de eerste plaats teksten en artikelen over eten en drinken, trends, gezondheid, culturen en geschiedenis. Als het likkebaardend moet worden ben je bij ons aan het juiste adres! Verder doen we redactie en research, geven we lezingen, smaakvertellingen en workshops, zowel voor kleinere gezelschappen als op congressen en symposia van het bedrijfsleven, en verz ...

In opdracht | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/in-opdracht/

... s Onno Kleyn Culinaire Journalistiek bieden Juliette Tocila en Onno Kleyn een pakket aan diensten. Dat zijn op de eerste plaats teksten en artikelen over eten en drinken, trends, gezondheid, culturen en culinaire geschiedenis. Daarnaast geven we les aan opkomende en gevestigde prof ...

Eten Enzo van Janneke Vreugdenhil | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/eten-enzo-van-janneke-vreugdenhil/

... ppenlijstjes die je uit het boek kunt scheuren en een flap achterin waarin je die briefjes dan weer kunt bewaren. Bij de foto’s teksten geschreven door de kinderen van Janneke Vreugdenhil. Pagina’s tussendoor met reacties die ze op haar weblog mocht ontvangen. Leuk om daar bekende namen tegen te komen! Heb je weleens gereageerd op haar weblog? Misschien sta je er wel in! Echt zo’n boek waar je eens gezellig mee aan de keukentafel gaat zitten. Potje thee erbij met een zelfgebakken koekje en genieten maar. De recepten zijn vrijwel allemaal even bruikbaar en de tips handig en bijzonder. Helaas is de techniek nog niet zover dat je filmpjes kunt bekijken in een boek. Volgende keer graag een DVD erbij met ...

Boek: Brood uit eigen oven

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2014/07/boek-brood-uit-eigen-oven.html

... november komt mijn boek Brood uit eigen oven uit. Ik ben er apetrots op en vind het reuze spannend! Eerder deze week heb ik alle teksten ingeleverd bij mijn uitgever en nu gaat het balletje weer verder rollen. Ik kan alvast verklappen dat het een vrolijk en fris boek gaat worden. Het hele broodbakproces wordt uitgebreid beschreven en er staan vee ...

Zalm met pesto en rauwe ham | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/zalm-met-pesto-en-rauwe-ham/

... kokers een hart onder de riem te steken. De vormgeving helpt; en helpt wat mij betreft zelfs wat veel, want de handgeschreven teksten met de hier overvloedig aanwezige tekeningen maken dit wel heel erg tot een meidenkookboek. Vluchtige boekwinkelbezoekers zouden het zelfs voor een kinderkookboek kunnen aanzien. Laat je er niet door op het verkeerde been zetten, Luitens aanstekelijke werk heeft juist alles in zich om het lijfboek te worden van volwassen mensen die zichzelf als culinaire nullen hadden weggezet. Van de recepten kies ik er een dat ik zelf nooit maak, aangezien ik een pest heb aan zalm. Hopend dat ik u er blij mee kan maken: zalmfilet met pesto en rauwe ham uit de oven. Ik kan hier niet alle extra tips en handigheidjes weergeven die in het boek staan, maar die hebt u niet nodig, toch? Verwarm de oven voor op 200 graden. Zout de filets en besmeer de bovenkant met pesto. Rasp er wat citroenschil boven. Verpak de filets vervolgens in de plakjes rauwe ham. Vet een braadslee in met olie en leg de filets erin. Besprenkel met wat olie. Tot zover kan het gerecht voorbereid worden. Bak ...

Recept fluwelig doperwtensoepje met gamba’s | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-fluwelig-doperwtensoepje-met-gambas-2/

... ella is gelikter. een internationale productie, kosten noch moeite noch lezers gespaard. Maar tegelijk is het oppervlakkig. De teksten zijn flauw, dun, voorspelbaar. De Fins-Griekse schrijfster heeft nooit in Venetië gewoond, dat is zo klaar als een klontje. Nee, dan Vinazza. Op goed-Nederlandse wijze weet Kosmos zelfs met prachtige foto’s nog geen schitterend boek te maken – gewoon te veel materiaal, te weinig ruimte -, maar aiai, wat een sfeer! Dit is echt, dit is het leven van Diane Lensink, kookster en uitbaatster van appartementjes in de Ligurische alpen. Misschien lekkerbek ik extra omdat ik zelf een jaar in Italië heb gewo ...

Geroosterde auberginesoep met venkel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-auberginesoep-met-venkel/

... de serie TLV was al een musthave. Dus vol spanning keken we uit naar het vervolg op TLV: TLV vegan. Zoals je gewend bent: gevatte teksten, sfeerbeelden van Tel Aviv en authentieke recepten zonder poespas. Tijdswinst Toen ik de bereidingstijd van deze soep zag, werd ik licht afgeschrikt. Immers is hier in huis soep juist iets wat we vaak eten als we weinig tijd en/of weinig zin om te koken hebben. Ik kan je vertellen, het is de bereidingstijd dubbel en dwars waard. Je zou het recept kunnen verdubbelen en dan een portie kunnen invriezen. Heb je toch wat tijdswinst ;-). Soep met een verrassende toevoeging De sinaasappel in het recept is echt een must, deze geeft het een zachtzoete en toch frisse smaak. Ik voegde daarnaast een beetje verse grapefruitsap toe voor een licht bittertje. Als toppings gebruik je za'atar ...

Uit de keuken van Levine: Ondertussen in de keuken van Levine (3)

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/05/ondertussen-in-de-keuken-van-levine-3.html

... het uitgeven schiet niet echt op met het maken van vaste afspraken. Jammer, want ik krijg veel vragen wanneer het verschijnt. De teksten zijn bijna af en een deel van de recepten is inmiddels getest door diverse mensen, van beginnende thuisbakkers tot meer ervaren t ...

Hamersma, Supermarktwijngids en Almanak: wijngidsen 2012 besproken | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/hamersma-supermarktwijngids-en-almanak-wijngidsen-2012-besproken/

... goedkoper dan een tientje, want ‘je moet wel realistisch blijven’, volgens de schrijver. Meer persoonlijke, humoristische teksten, en ook hier soms gonzend proza van een halve bladzij over een fraaie wijn. Neemt ook het vaak uitstekende aanbod van gespecialiseerde webwinkels mee. Alleen aanraders. Extra: een groen katern waarin de biologische wijnen nogmaals genoemd staan. Eens Uiteraard heb ik flink gezocht: zijn er wijnen die de ene gids heerlijk vindt en Nicolaas Klei (de enige die daar plaats voor inruimt) niet? Helaas. Men gaat akelig gelijk op. Kwaliteit is blijkbaar herkenbaar voor onafhankelijk opererende, geoefende beoordelaars. Dat weerspreekt de vaak gehoorde verzuchting ‘dat je het toch niet proeft’. Gewoon blijven oefenen, lezers, met of zonder gids. Wijnalmanak 2012, Cuno van ’t Hoff e.a., Het Spectrum, € 15,- Supermarktwijngids, Nicolaas Klei, Podium, € 15,- De Grote Hamersma, Harold Hamersma, Nieuw Amsterdam, € 15,- ...