Resultaten voor te stijve confituur redden

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit ...

Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken

... confituur van perziken - Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk bij de boterham en is het ideale onderdeel voor het ontbijt. Met een flinke schep plattekaas met muesli en confituur kan je met de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken ...

Blauwe-bessenconfituur

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/329/blauwe-bessenconfituur

... Blauwe-bessenconfituur - Heerlijk die zelfgemaakte confituur - Spoel de bessen en doe ze samen met de suiker en het citroensap in een pan met dikke bodem. Breng aan de kook en verlaag de temperatuur daarna een beetje. Roer regelmatig om met een houten lepel. Controleer ...

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... s extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het bladerdeeg daarop uit en snij er een groot vierkant uit (snij de ronde kanten eraf). Prik er gaatjes in met een vork. Snij repen uit de rest van het deeg en leg deze gekruist op de confituur. Smeer de randen in met eigeel. Zet de bakplaat in een oven van 180°C gedurende 20 min. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg (uit de koelkast) 1 pot abrikozenconfituur 1 eigeel bakpapier ...

Aardbeienconfituur met munt

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/334/aardbeienconfituur-met-munt

... suiker en het sap van een halve citroen in een pan en breng op hoog vuur aan de kook. Roer voortdurend tot de confituur begint in te dikken. U kunt dit controleren door een beetje ervan op een koud bordje te lepelen, en even in de koelkast te zetten. Stijft de confituur mooi op, dan is hij klaar. Zo niet, laat hem dan nog 2 minuten verder koken. Snij de muntblaadjes in reepjes en roer ze door de lichtjes afgekoelde c ...

Bijna Halloween: mummie met aardbeien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bijna-halloween-mummie-met-aardbeien

... confituur in het midden. Snij de randen in.  Plooi de onderkant om. Plooi de randen afwisselend dicht over de confituur.  Plooi tenslotte de bovenkant om. Meng eigeel met melk en borstel de mummie in met dit mengsel. Dit zorgt voor een mooiere kleur. Plaats 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius. Laat even afkoelen en serveer. Ingrediënten 1 ...

Aardbeienconfituur met frambozen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardbeienconfituur-met-frambozen

... Aardbeienconfituur met frambozen - Ook verzot op confituur op je boterham? Met dit recept maak je jouw volgende pot aardbei-frambozenconfituur helemaal zelf. - Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in stukken in een kookpot.Voeg de frambozen toe.Breng ...

Barokke kiwi-peer confituur

http://photo-copy-ann.blogspot.be/2015/01/barokke-kiwi-peer-confituur.html

... Barokke ...

Traditioneel gezond ontbijt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/traditioneel-gezond-ontbijt

... Traditioneel gezond ontbijt - Besmeer het brood met confituur met verlaagd suikergehalte. De rest is hapklaar, smakelijk! Ingrediënten 2 sneden volkorenbrood confituur met verlaagd suikergehalte 1 potje magere yoghurt (max. 45 kcal/100g) 1 stuk fruit ...

Pannenkoekentaart

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pannenkoekentaart

... ntaart Wij zijn dol op Pannenkoeken. Een pannenkoekentaart stond al 30 jaar op mijn lijstje. En het is zoonlief die er eentje maakte op een schoolvrije dag. Prachtig toch!Ingrediënten Ingrediënten voor pannenkoekentaart met pannenkoeken, confituur en aardbeien Bereidings ...