Resultaten voor tataki van µtonijn sos piet

Tonijn tataki poke bowl - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tonijn-tataki-poke-bowl/

... Tonijn tataki poke bowl Heerlijke en makkelijke pokerbowl met tonijn tataki (rauwe aangeschroefde tonijn), mango, groenten en meer lekkers! Poke bowls Er staan al best wel wat poke bowls hier op de site. We zijn er namelijk dol op! Poke is een Hawaiiaans gerecht bestaande ...

Tataki van tonijn met zoetzure komkommer | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tataki-van-tonijn-met-zoetzure-komkommer

... tataki van tonijn met zoetzure komkommer - Was de komkommer en snijd ze in lange dunne slierten. Vermeng de komkommer met de fijngehakte koriander en breng op smaak met azijn, olijfolie, suiker en kruid met peper en zout. Kruid de tonijn rijkelijk met de PH Dolce Vita ...

Tataki van bonito | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tataki-van-bonito

... tataki van bonito - Steek de metalen spiesen door een bonitofilet, zodat je hem boven het vuur kan leggen. Grilleer de filet aan beide kanten tot de buitenkant dichtgeschroeid en het midden nog rood is. Dompel de vis dan meteen in de kom met ijsblokjes om het kookproces ...

Tataki van tonijn met gemarineerde komkommer | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/tataki-van-tonijn-met-gemarineerde-komkommer

... tataki van tonijn met gemarineerde komkommer - Tonijn in gecrushte peperbollen rollen. De 3 soorten pepers (witte, zwarte, seshuan) en rode bessen, je rolt tonijn daarin op elke kant drie droog aanschroeien in hete pan. Laten afkoelen. De komkommer met snijmachine in ...

Kort geschroeid rundvlees 'Tataki'-stijl | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kort-geschroeid-rundvlees-tataki-stijl

... Kort geschroeid rundvlees 'Tataki'-stijl - Laat het vlees enkele uren marineren in sojasaus en rijstwijn. Verhit de olijfolie en schroei het vlees in een pan kort op een hoog vuur. Snij de lente-uitjes in stukjes van om en bij de 5 cm en stoof ze kort in boter én een ...

Jeroen Meus - Tataki van onglet met noedels en shiitake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-onglet-met-noedels-en-shiitake

... kruid met peper en zout. Bak het stuk vlees kort en krachtig aan beide kanten. Laat mooi korsten, maar niet te lang. Je serveert tataki 'bleu'. Giet een deel van de marinade over het vlees en laat even karamelliseren.Snijd de omelet in reepjes.Doe de gekookte noedels bij de gebakken groenten in de wokpan, gevolgd door de rest van de marinade. Meng alles goed onder elkaar en warm de noedels even terug op.Schep de noedels met gebakken groenten op een bord. Leg de repen omelet erbovenop. Snijd vervolgens het vlees in flinterdunne plakjes en verdeel over de noedels. Werk af met fijngesneden lente-ui, krokante uitjes en wat extra marinade. ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... tataki van zalm met sobanoedels - Krokante groenten, kort gebakken zalm en een zalige dressing vormen de kern van deze Oosterse knaller!  - Snijd het onderste topje van de bimi en zet ze in kokend water met bicarbonaat. Doe er ook de sojabonen bij en laat nog ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... tataki van zalm met sobanoedels - Krokante groenten, kort gebakken zalm en een zalige dressing vormen de kern van deze Oosterse knaller!  - Snijd het onderste topje van de bimi en zet ze in kokend water met bicarbonaat. Doe er ook de sojabonen bij en laat nog ...

Jeroen Meus - Tataki van gegrilde bavette met noedelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-gegrilde-bavette-met-noedelsalade

... je rund (Jeroen kiest voor de ‘bavette’) gaat eerst op de hete grill en pas daarna in een warme marinade. Deze ‘tataki’ smaakt zeer lekker met een Oosterse noedelsalade erbij.  - 0. Stook de barbecue tot zo’n 250°C. Voorzie een zone voor de gloeiende kolen en een minder hete zone. (Zodat je controle houdt over de temperaturen.) 1. Laat de stukjes gedroogd wakamé (zeewier) wellen in koud water. Gebruik er niet teveel van want het wier zet sterk uit. Laat de gewelde blaadjes uitlekken en snij ze in reepjes. (Tenzij je een kant-en-klaar slaatje met wakamé gebruikt.) Dit wier is verkrijgbaar in ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...