Resultaten voor tart a tei

Recept lemon curd tart | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-lemon-curd-tart/

... Recept lemon curd tart Voor het eerst van mijn leven geniet ik van een weekje Engels platteland. Heerlijk hoe alles beantwoordt aan de clichés. Als het niet regent, giet het wel, maar af en toe scheuren de wolken en kiept men van hogerhand een paar emmers ...

Uit de keuken van Levine: Brownies met honing en noten / Honey-Nut Brownies

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/05/brownies-met-honing-en-noten-honey-nut.html

... Brownies met honing en noten / Honey-Nut Brownies Zo te zien heeft iemand al een stukje gepakt .....Someone already took a piece .....Please scroll down for the english version of these Honey-Nut Brownies!Ik ben gek op brownies! Gelukkig zijn er zoveel recepten (en ...

Uit de keuken van Levine: Jamtaart

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/07/jamtaart.html

... Jamtaart Vorige week kocht ik op de markt voor een prikkie meer dan een kilo frambozen. Ze waren niet meer zo mooi, ze waren een beetje gedeukt, gehutst en gebutst – en daarom zo goedkoop – maar nog prima geschikt om jam mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan.Een paar ...

Uit de keuken van Levine: Recept Stokbrood met gedroogde tomaten, basilicum en kaas

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/06/recept-stokbrood-met-gedroogde-tomaten.html

... " gemaakt. Ja, toch nog maar een recept voor een lazy cook, voorzichtig beginnen he ;-). Het recept is van Myriam van Once upon a tart. Zeer geslaagd, de schaal was in een mum van tijd leeg.Om je bord schoon te vegen heb je knapperig vers brood nodig. Dat staat wat netter dan aflikken toch?Stokbrood met gedroogde tomaten, basilicum en kaas Dit is geen stokbrood in de zin van een echt stokbrood want dat wordt met een 'voordeeg' gemaakt en heeft veel langere rijstijden. Dit is meer een 'gewoon' brood in de vorm van een stokbrood.5 gram droge gist280 gram water, lauwwarm1 theelepel gerstemoutsiroop (malt syrup) of suiker1 eetlepel olie uit het potje gedroogde tomaten200 gram semolinameel250 gram tarwebloem8 gram zout45 gram vers geraspte Parmezaanse kaas35 gram gedroogde tomaten op olie6 gram verse basilicumblaadjes, in reepjesversgemalen peper Los de gist en de gerstemoutsiroop (of suiker) op in het lauwwarme water, laat ± 10 minuten staan. Voeg het semolinameel toe en laat afgedekt 20 minuten staan. Voeg dan de in stukjes gesneden gedroogde tomaat, de reepjes basilicum, Parmezaanse kaas, een paar draaien uit de molen peper en de helft van de bloem toe. Kn ...