Resultaten voor tarbot jeroen meus

Jeroen Meus - Tarbot met geitenkaaspuree en groentevinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tarbot-met-geitenkaaspuree-en-groentevinaigrette

... iefde van elke chef. Het is een stukje luxe dat een mens zich af en toe eens mag permitteren. Wie graag eens aan de slag gaat met tarbot kan hier een recept vinden dat ongetwijfeld fel gesmaakt zal worden. Uiteraard kan je de duurdere tarbot ook vervangen door een andere witte vis met een vaste structuur. - 0. Spoel alle groenten schoon. 1. Schil de selderstengels met ee ...

Tarbot met remoulade van knolselder | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarbot-met-remoulade-van-knolselder

... tarbot met remoulade van knolselder - Steek de tarbot tussen en klem nadat je hem gekruid hebt met viskruiden. Smeer de vis in met een beetje olijfolie. Grill de vis 5’ aan beide zijden. Begin met de donkere kant van de vis. Meng de mayonaise met de pijpuitjes, de ...

Bruschetta met tarbot, groene asperges en ansjovis

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/luxe-bruschetta-met-gegrilde-tarbot-en-groene-asperges

... Luxe bruschetta met gegrilde tarbot en groene asperges - Bruschetta mag dan wel typisch Italiaans zijn, maar met deze versie met tarbot en groene asperges maak je er een Belgische topper van.  - Snijd de ansjovisfilets en knoflook in stukjes. Doe dit samen met de ...

Gegrilde tarbot op de graat | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-tarbot-op-de-graat

... Gegrilde tarbot op de graat - Smelt de boter. Klop de eigelen met water en azijn eerst op een zacht vuurtje tot schuim en zet dit daarna op een hoger vuur. Werk het schuim op samen met de gesmolten boter en voeg er de graanmosterd aan toe. Gril de tarbot eerst op de ...

Knolselder - Tarbot - Valrhona Ivoire | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/knolselder-tarbot-valrhona-ivoire

... de knolselderpuree op smaak met curry mosterd, witte chocolade en een weinig truffelolie. Maak een zalfje van de puree. Fileer de tarbot en bak mooi goudbruin. Voeg een takje tijm toe en gaar nog even verder in de oven op 160 graden. Werk af met bloemetjes en kruiden uit de tuin. Ingrediënten 1 griet of tarbot 1 knolselder kokosmelk steranijs curry mosterd uit Lommel truffelolie Valrhona Ivoire (witte chocolade) bloemetjes om af te werken ...

Tarbot met béarnaisesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/tarbot-met-bearnaisesaus

... potje met enkele dragonstengels, peperbolletjes, witte wijn en witte wijnazijn. Laat volledig uitkoken tot het droog is. Kruid de tarbot met zout. Doe olijfolie in een pan en leg er de tarbotmoten met de witte velkant eerst in, als de olie heet is. Scheid de eieren. Doe het eventueel met je handen, zodat alle eiwit verwijderd is. Doe de eierdooiers in een laa ...

Tarbot met kervelboter | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tarbot-met-kervelboter

... er de vis samen met de saus, de pasta, de garnalen en de spinazie. Ingrediënten garnalen olijfolie 6 el gehakte kervel ui 480 gr tarbot spinazie 1 dl witte wijnazijn dl witte wijn 1 dl water 1 th lepel visfumet 150 gr boter verse pasta ...

Tarbot in korstgebak met nantaisboter, de klassieker van het huis - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/tarbot-in-korstgebak-met-nantaisboter-de-klassieker-van-het-huis

... eker van het huis By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tarbot Directions: 1. Stoom de tarbot gaar en verdeel hem in twee gelijke stukken. Stoom de spinazie en stoof de tomaat aan. Schik tussen de twee stukken vis een mengeling van gestoomde ...

Recept voor tarbot met bospaddenstoelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tarbot-met-bospaddenstoelen

... de rest van de bospaddenstoelen aan op een hoog vuur in een mengeling van boter en olie. Breng op smaak met peper en zout. Bak de tarbot en kruid af met peper en zout. serveren: Leg in het midden van de voorverwarmde borden een stevige portie gebakken paddenstoelen. Leg hierop de tarbot en werk verder af met de knolselderfrietjes, aardpeerchips en een lepel soep. Ingrediënten voor 6 personen 6 stukken tarbot van ca. 175 g/stuk 750 gbospaddenstoelen 250 gParijse champignons 3 aardperen 1 knolselder 1 ui 2 lkippenbouillon boter - olijfolie - peper - zout ...

Thaise salade met jonge tarbot | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/thaise-salade-met-zelf-gefileerde-jonge-tarbot

... Thaise salade met jonge tarbot - Begin met het fileren van de tarbot (Sofie legt je in bovenstaande video stap voor stap uit hoe dit moet) en leg de filets opzij. Rasp de witte kool en wortel met een mandoline. Snij daarna de ui in fijne ringen. Haal nu het vruchtvlees ...