Resultaten voor taarten groententaarten

Carolines blog: Mijn top 10 lekkerste taarten!

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/02/mijn-top-10-lekkerste-taarten.html

... Mijn top 10 lekkerste taarten!  1. Cheesecake met zomerfruit  2. Chocolade & hazelnoottaart (glutenvrij)  3. Aardbeien & kaneeltaart  4. Sinaaappeltaart  5. Ottolenghi's worteltaart met walnoten  6. Chocoladetaart met glazuur van Bailey's en witte chocolade ...

Carolines blog: februari 2013

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013_02_01_archive.html

... Mijn top 10 lekkerste taarten!  1. Cheesecake met zomerfruit  2. Chocolade & hazelnoottaart (glutenvrij)  3. Aardbeien & kaneeltaart  4. Sinaaappeltaart  5. Ottolenghi's worteltaart met walnoten  6. Chocoladetaart met glazuur van Bailey's en witte chocolade ...

Uit de keuken van Levine: Woensdag = bakdag

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/04/woensdag-bakdag.html

... -abrikozentaart met amandelspijs Appel-kruimeltaart van Arden Cake met cranberry's 20 Duitse broodjes, volgens dit recept De appeltaarten en de cake heb ik gebakken in mijn gewone oven, de broodjes uiteraard in de Rofco. Appeltaart en cake kunnen ook prima in de Rofco gebakken worden, maar dat heb ik nog niet echt uitgeprobeerd. Aangezien de taarten en cake echt niet mochten mislukken heb ik ze in mijn vertrouwde gewone oven gebakken. Geplaatst door Levine op 22:40 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Algemeen, Broodjes, Cake en muffins, taarten ...

Flammkuchen met zuurkool - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/flammkuchen-zuurkool/

... Flammkuchen met zuurkool Hartige taarten, quiches, flammkuchen. Stuk voor stuk heerlijke hartige taarten, elk weer op zijn eigen manier bereid. De flammkuchen (of 'tarte flambée') vind je veel in Duitsland en Frankrijk. Zijn oorsprong vindt deze plaattaart in de Elzas. ...

Sigaretten tiramisu - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/tiramisu/sigaretten-tiramisu

... e droge ingrediënten toe. Meng goed. Giet het beslag in de twee voorbereide vormen.Bak ongeveer 30 minuten in de oven. Laat de taarten volledig afkoelen voor je ze uit de vormen stort. Steek met de bakring een ovaal van 20 cm doorsnee uit elke taart. Verpak de ovale taarten daarna zorgvuldig in plasticfolie. Bewaar ze op een koele, droge plek.Maak de crème. Klop de dooiers met de suiker tot het mengsel lichtgeel van kleur is. Voeg de mascarpone en Amaretto toe. Meng goed. Klop de eiwitten tot stijve pieken. Spatel ze losjes door het mascarponemengsel.Schik een ovale taart in de ovale bakring. Neem een kwast en bestrijk de taart met de koffie. Smeer er een derde van de crème over. Bestuif met cacao. Leg er het tweede ovale stuk taart op. Herhaal met de koffie en crème en cacao.Neem de bakring weg en bedek de taart met de rest van de crème. Dek de taart af met plasticfolie en zet hem minstens 2 uur of tot maximaal een dag in de koelkast.Snijd de sigarettenkoekjes in verschillende lengtes af en druk ze tegen de zijkant van de taart. Bestuif met cacao en dien direct op. Extra benodigd Keukenmachine, ovale bakring (Ø 20 cm), 2 springvormen (Ø 22 cm), bakpapier, plasticfolie KookboekHet recept 'Sigaretten tiramisu' is afkomstig uit het kookboek... Happy happy!Alisa MorovDromen van feesttaarten mag voor jong en oud. Probleemloos te maken gelaagde taarten, mooi versie ...

Jeroen Meus - Tarte tatin frangipane - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tarte-tatin-frangipane

... taart is klaar in een handomdraai. Het kan niet anders dan lekker zijn want het is een combinatie van twee van Jeroens favoriete taarten: een frangipanetaart en een tarte tatin. Zeker proberen op een zondag dat alle taarten bij de bakker bijvoorbeeld uitverkocht zijn… - Het frangipanebeslag Laat ...

Schwarzwaldertaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/schwarzwaldertaart

... n dan het chocolademengsel toe. Meng goed.Verdeel het beslag over de 3 voorbereide vormen. Bak ze 30 minuten in de oven. Stort de taarten uit de vormen. Leg ze op een met boter ingevette, omgekeerde schaal en laat ze afkoelen.Breng voor de siroop al roerend de suiker met 180 ml water aan de kook. Leg het deksel op de pan en neem van het vuur. Laat de siroop volledig afkoelen. Roer er dan de kirsch door. Sprenkel de siroop over de taarten. Zet weg.Maak de geklopte crème. Klop met een elektrische handmixer op middelhoge snelheid de slagroom en mascarpone ongeveer 2 minuten door elkaar. Voeg geleidelijk de poedersuiker toe en verhoog de snelheid geleidelijk. Schep er de uitgelekte en gepureerde kersen door.Laat voor de chocolade-botercrème de twee soorten chocolade smelten in een au bain-mariepan. Laat afkoelen.Klop met een elektrische handmixer op middelhoge snelheid de boter zacht. Giet er al kloppend geleidelijk de gesmolten chocolade bij. Klop tot alles goed gemengd is. Zet weg op een koele, droge plek, maar niet in de koelkast.Stel de taart samen. Smeer de helft van de kersencrème over een taart. Leg er een tweede taart op. Smeer er de rest van de crème op en bedek met de derde taart. Zet de gelaagde taart ongev ...

Uit de keuken van Levine: Demo bij DOK en workshops bij Saskatoon

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/11/demo-bij-dok-en-workshops-bij-saskatoon.html

... hops bij Saskatoon Op zondag 2 december ben ik weer te vinden in de keuken bij DOK Cookware in Den Haag. Ik ga die middag hartige taarten en kleine zoete taartjes/koekjes bakken. Ik maak daarbij gebruik van diverse taartvormen (o.a. met losse bodem) en mini muffin bakvormen. Op de site van DOK s ...

Uit de keuken van Levine: Hoe het was bij DOK op 30 augustus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/hoe-het-was-bij-dok-op-30-augustus.html

... an altijd nog komen, je weet maar nooit, het blijft in mijn gedachten. Hoewel …. en dat zeg ik ook altijd tegen de mensen “de taarten, cakes en koekjes die ik bak zijn echt niet moeilijk om te maken, als je de recepten goed volgt kan iedereen dit lekkers op tafel zetten”.Ook weer alle lof voor de medewerkers van DOK, ze helpen me met van alles, ook met de afwas :-). Ik krijg met regelmaat koffie, thee of vers geperst appelsap (echt heel lekker!) aangeboden en als ik schalen voor mijn baksels, een zeef, een zesteur of wat dan ook nodig heb is dat in een mum van tijd geregeld.Ik kijk alweer uit naar de volgende keer: zaterdag 25 oktober. Het thema is dan “appeltaarten”.Gisteren waren de volgende taarten/cakes te proeven. Alle r ...

Aan tafel met Tanja: Cake Chique - Peggy Porschen

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/10/cake-chique-peggy-porschen.html

... na origamitoestanden, scrapboeken maken en theezakjes vouwen. Het ene hobbyboek na het andere verscheen. En nu verschijnt het ene taartendecoratieboek na het andere. Het een en ander ligt mijns inziens in het verlengde: taarten bouwen is ook kunstig prutsen op de vierkante centimeter, maar van taarten maken kan tenminste iedereen meegenieten. Alhoewel, zou ik een taartenbouwer zijn, ik er waarschijnlijk moeite mee heb dat mijn creatieve bouwwerken binnen de kortste keren aan gort gesneden en opgegeten zijn.Ik heb al heel erg veel taartdecoratieboeken de laatste jaren in mijn handen gehad en moet toch stellen dat de van oorsprong Duitse Peggy Porschen, dé taartenkoningin is. Opdrachtgevers als de firma Chanel en beroemdheden als Elton John en Madonna zijn de normaalste zaak van de wereld. Toen ik voor het eerst haar werk zag in ‘Hoe versier ik een lekker koekje’, zo’n vijf jaar geleden, viel ik al van mijn stoel van verbijstering. Wie doe dit en waarom? ...