Resultaten voor stoverij van paardenvlees

Bitterballen van Vlaamse stoverij | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bitterballen-van-vlaamse-stoverij

... Bitterballen van Vlaamse stoverij - Laat de stoverij afkoelen in de koelkast. Smelt boter in een steelpannetje. Voeg de bloem al roerend toe. Blijf roeren en laat even aanbakken. Giet al roerend de bouillon erbij. Doe er een lepel rundsbouillon bij. Giet dit bij de afgekoelde ...

Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stoverij-van-rundvlees-met-bruin-bier-uitjes-en-jonge-aardappelen

... rote exemplaren in stukken. Kuis de zilveruitjes en blancheer kort in gezouten water. Controleer de kruiding en de binding van de stoverij. Dik eventueel licht in met maïszetmeel. Bak de zilveruitjes aan in de resterende boter op een hoog vuur en karameliseer met de ...

Stoverij van quorn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-quorn

... stoverij van quorn - Smelt boter in een brede stoofpan. Kruid de quorn met peper en zout en bak aan in de pan. Snij de ajuin even groot als de quornblokjes en bak mee aan. Snij de wortel, prei en selder in blokjes en stoof mee aan. Bebloem alles, bak even mee aan en roer ...

Klassieke Gentse stoverij

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-gentse-stoverij

... Klassieke Gentse stoverij - Gentse stoverij smaakt pittig en kruidig en verschilt zo van andere stoverijen. Om deze smaak in het stoofvlees te bekomen wordt er donkere mosterd en kriekenbier gebruikt.  - Stoof de gesnipperde uien aan in een kookpot.Verhit daarnaast ...

Stoverij van varkenswangetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes

... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...

Recept biefstuk met spicy zuurkool – Volkskeuken van 10 februari | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-biefstuk-met-spicy-zuurkool-volkskeuken-van-10-februari/

... Recept biefstuk met spicy zuurkool – Volkskeuken van 10 februari Engagement is goed, maar het kan ook doorslaan. Stichting Wakker Dier meldt als ‘nieuws’ dat er paardenvlees wordt gegeten in Nederland, zonder dat veel mensen dat weten. Vooral snacks ...

Stoverij van ree met veenbessenconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoverij-van-ree-met-veenbessenconfituur

... stoverij van ree met veenbessenconfituur - Snijd de ree in stukken van 5 op 5 cm. Kruid en bak het stoofvlees in Alpro bakken en braden. Voeg er spek, champignons (in grote stukken), grof gesneden sjalotten en look bij. Overstrooi met bloem en blus met water en rode wijn. ...

Tajine van lam met pruimen | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tajine-van-lam-met-pruimen

... t vlees te kleuren. Dat is de beste manier om de smaak in het vlees te optimaliseren. Als je het vlees niet eerst kleurt voor een stoverij, dan komt er meer schuim in je stoverij en heb je veel minder smaak. Voor elke stoverij, bak je dus eerst het vlees aan. Snijd de groenten in grote stukken van ongeveer 4cm dik. Dat doen we omdat een tajine lang moet koken en het belangrijk is dat je de stukken groenten nog ziet bij het serveren. Als je ze te klein snijdt zie je ze niet meer en proef je ze ook niet voldoende. Voeg de groenten toe in de tajine. Doe de bouillon erbij. Ik werk met groentebouillon. Bij lamsvlees mag je geen kippenbouillon to ...

Stoverij van haas | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas

... stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 minuten ...

Gentse stoverij met frietjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gentse-stoverij-met-frietjes

... Gentse stoverij met frietjes - Op grootmoeders wijze met Koen Crucke. De klassieker bij uitstek is voor Gentenaar Koen Crucke uiteraard Gentse stoverij. Sofie probeert het volgens Koen zijn recept. Een extra tip van zijn vader was het meebakken van een ajuin voor extra ...