Resultaten voor stoomoven combi

Chocoladecake met kersen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-kersen

... nd bakmeel ca. 2 eetlepels cacaopoeder 1 pot kersen zonder pit (225 g), uitgelekt en het sap opgevangen Bereiden Verwarm de combi-stoomoven voor op hetelucht 220 °C.Klop de boter met de suiker en vanillesuiker met de mixer wit en schuimig. Roer de eieren er één voor één door, en voeg dan de crème fraîche met 2 eetlepels van het kersensap toe.Meng het zelfrijzend bakmeel met het cacaopoeder en zout door elkaar. Spatel het eiermengsel er lepel voor lepel voorzichtig door.Vet een ronde (savarin - of tulband)vorm van ca. 24 cm doo ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...

Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven

... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...

Hachee met appeltjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hachee/hachee-appeltjes

... agels in de laurierblaadjes (dan kun je ze na bereiding gemakkelijk terugvinden) en leg de ui met de laurierblaadjes in de dichte stoomovenschaal.Verwarm de combi-stoomoven voor op hetelucht 125-130 °C.Roer de mosterd en azijn door de bouillon en schenk de bouillon over het vlees.Bereid het vlees ca. 3 uur op de combinatie hetelucht 125-130 °C + stomen. Voeg tussentijds wat vocht toe als het te droog wordt.Schil 15 minuten voor het einde van de bereidingstijd de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes.Voeg de appelstukjes aan het vlees toe en bereid de stoofschotel nog 10 minuten op de combinatie hetelucht 125-130 °C + stomen.Roer eventueel de maïzena - met 2 eetlepels water glad en ...

Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven

... fijn en doe ze in een geperforeerde pan van 2,5 liter. Verwarm de room en de bouillon in een pan op het vuur. Neem de kip uit de stoomoven. Stoom de champignons 1 minuut op 120°C of 4 minuten op 100°C. Neem de champignons uit de stoomoven en zet er de pan met de rijst in, stoom 10 minuten op 120°C of 20 minuten op 100°C. Braad de kip aan beide zijden kort aan in een beetje olijfolie en hou warm. Voeg de champignons toe aan de room en bouillon. Laat sudderen, breng op smaak. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Luikse salade uit de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-salade-uit-de-stoomoven

... Luikse salade uit de stoomoven - Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ze samen 1 minuut op 120° in de stoomoven. Verwarm ondertussen de Luikse siroop en Grimbergen. Meng de mayonaise ...

Zeeduivel met broccoli en farfalle - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeeduivel/zeeduivel-broccoli-farfalle

... farfalle in een niet-geperforeerde pan van 4 liter en giet er water bij tot ongeveer 3 cm boven de pasta.Zet de pasta boven in de stoomoven en stoom 8 minuten op 120 °C of 14 minuten op 100 °C.Stoof de fijngesneden sjalot in de olijfolie en een koffielepeltje boter in een pan op het vuur. Kruid met peper en zout.Zet de broccoli in de stoomoven onder de pan met de pasta en stoom 2 minuten op 120 °C of 6 minuten op 100 °C.Giet de pasta kort af zodat ze niet te droog zijn. Doe ze terug in de pan, leg er een deksel op en zet ze terug in de stoomoven.Laat de pasta en de broccoli in de stoomoven staan. Zet de geperforeerde vispan met de niet-geperforeerde pan van 1,5 liter boven in de stoomoven. Stoom alles 6 à 9 minuten op 80 °C (afhankelijk van de gewenste gaarheid).Doe intussen de witte wijn bij de sjalot en laat verder stoven. Voeg de room er aan toe, kruid zo nodig bij en l ...

Hartige plaattaart met verse kaas, nectarines en prosciutto » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/hartige-plaattaart/

... Het is duidelijk! Dit najaar zullen we binnenhuis onze eigen feestjes moeten maken. Dat kan gelukkig ook met (beperkt) goed gezelschap en lekker eten. ;) Zoals deze hartige plaattaart met nectarines bijvoorbeeld. Qua smaak zitten we nog in de zomer met de combi van dit ...

De nieuwe keuken | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/de-nieuwe-keuken/

... te zespits gasfornuis (dubbele branders) met wokbrander en twee ovens. Boven de koelkast, helemaal links, geen magnetron maar een stoomoven. Een lagedruk stoomoven en geen snelkookpan op zijn kant. Voordeel van een lage druk stoomoven is dat er meer in kan en dat je door de ruit kunt kijken. Het is wat langzamer dan een omgevallen snelkookpan maar het gaat om de kwaliteit en de smaak en niet om tijdwinst. De magnetron komt in onze nieuwe keuken niet meer terug. Heel m ...

Scampi met gestoomde groenten en mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-gestoomde-groenten-en-mozzarella

... groentjes in een rondje en leg de gesneden scampi erbovenop. Snijd de mozzarella in schijfjes en leg deze op de scampi. Zet in de stoomoven gedurende 2 minuten op 100 graden (als je geen stoomoven hebt, kan je het in een gewone oven op 160 graden gedurende 5 minuten laten bakken). Ingrediënten 4 scampi per persoon mozzarella groenten naar eigen voorkeur 1 teentje look olijfolie zout peper boter ...