Resultaten voor stoofvlees witloof

Jeroen Meus - Stoofvlees met gekookte aardappelen en gebakken witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-met-gekookte-aardappelen-en-gebakken-witloof

... len en gebakken witloof - Het is Week van het Stoofvlees, ook bij Dagelijkse kost! Dus maakt Jeroen zijn alom geprezen recept van stoofvlees nog eens klaar. En dat met gekookte aardappelen en gebakken witloof. Wat een feest! - Laat de oven voorverwarmen tot 160°C. Haal het vlees tijdig uit de koelkas ...

Linzensalade met stoofvlees - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/linzensalade-met-stoofvlees/

... Linzensalade met stoofvlees Linzen zijn helemaal hot! En dat is niet verwonderlijk, want ze zijn supergezond en voedzaam. Ik vind ze vooral lekker om lauwwarm te eten als een soort van salade. In deze salade deed ik stoofvlees, wat heel goed samengaat met de linzen. Gebruik ...

Rundvleesspiesjes met witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundvleesspiesjes-met-witloof

... Rundvleesspiesjes met witloof - Rundvleesspiesjes met witloof - Snijd de entrecote in reepjes van 1 cm dik.Leg de biefstuk in een kom besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.Rijg het vlees op de houten spiesjes en bak het vlees aan beide zijden in een ...

Bruschetta met witloof en ham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-witloof-en-ham

... Bruschetta met witloof en ham - Bruschetta met witloof en ham - Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.Spoel het witloof en snijd het in stukken.Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.Snijd de ciabatta in dikke sneden en ...

Sint-jakobsvruchten met witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witloof

... Sint-jakobsvruchten met witloof - Geef je witloof extraveel smaak met balsamicoazijn en truffelolie. Serveer met sint-jakobsnoten voor een heerlijk winters voorgerecht. - Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat ...

Jeroen Meus - Vegetarisch stoofvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarisch-stoofvlees

... Vegetarisch stoofvlees - Om de week af te sluiten maakt Jeroen een vegetarische versie van de favoriete Vlaamse klassieker: stoofvlees met gekookte aardappelen en witloofsla. Hij vervangt het vlees door seitan. Dat zijn gluten die gekneed worden zoals een brood en waaruit ...

Stoofvlees met bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofvlees-met-bier

... stoofvlees met bier - stoofvlees met bier is een klassieker die deel uitmaakt van ons culinair erfgoed. Je kan stoofvlees maken op verschillende manieren, maar dit is toch wel een van onze favoriete recepten. - Laat boter smelten in de pan. Kruid het vlees met peper ...

Stoofvlees | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofvlees

... dikke laag mosterd en leg deze op de stoverij. Laat minstens 45 minuten pruttelen. Proef of het vlees zacht is. Zo niet, laat het stoofvlees nog wat langer opstaan. Ingrediƫnten 1 witte boterham 1 grimbergen 1 rodenbach 3 el bloem 2 uien 1 kg varkensvlees (voor stoofvlees) mosterd vetstof ...

Chutney van witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chutney-van-witloof

... Chutney van witloof - Deze chutney van witloof past perfect op een toastje met (wild)paté. Laat het smaken! - Pel de ui en snipper fijn. Verwijder de bittere kern van het witloof en snijd in fijne blokjes.Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en het witloof ...

Jeroen Meus - Stoofvlees van everzwijn met frietjes en witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-van-everzwijn-met-frietjes-en-witloofsalade

... fpot met de diepe smaak van everzwijn en een lokaal biertje. Altijd goed met verse frietjes en een fris witloofslaatje - Voor het stoofvlees:Laat de oven voorverwarmen tot 160°C.Smelt een klont boter in een grote pot. Pel de uien en de look en spoel de selder. Snijd de uien, de selder en de look grof. Stoof ze aan in de hete boter.Smelt een klont boter in een ruime pan. Kleur de stukken stoofvlees goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.Sni ...