Resultaten voor stoofvlees à la meunière

Gebakken lotte Meunière | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-lotte-meuniere

... Gebakken lotte meunière - Kruid de lotte en haal haar door de bloem. Bak de lotte vervolgens 2 à 3 minuten (afhankelijk van de dikte) aan elke kant goudbruin in boter. Blus met water en citroensap om een mooie jus te bekomen. Serveer met de gestoomde savooikool met sp ...

Linzensalade met stoofvlees - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/linzensalade-met-stoofvlees/

... Linzensalade met stoofvlees Linzen zijn helemaal hot! En dat is niet verwonderlijk, want ze zijn supergezond en voedzaam. Ik vind ze vooral lekker om lauwwarm te eten als een soort van salade. In deze salade deed ik stoofvlees, wat heel goed samengaat met de linzen. Gebruik ...

Zeetong 'Meunière' | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere

... Zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overtollige ...

Stoofvlees met bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofvlees-met-bier

... stoofvlees met bier - stoofvlees met bier is een klassieker die deel uitmaakt van ons culinair erfgoed. Je kan stoofvlees maken op verschillende manieren, maar dit is toch wel een van onze favoriete recepten. - Laat boter smelten in de pan. Kruid het vlees met peper ...

Stoofvlees | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofvlees

... dikke laag mosterd en leg deze op de stoverij. Laat minstens 45 minuten pruttelen. Proef of het vlees zacht is. Zo niet, laat het stoofvlees nog wat langer opstaan. Ingrediënten 1 witte boterham 1 grimbergen 1 rodenbach 3 el bloem 2 uien 1 kg varkensvlees (voor stoofvlees) mosterd vetstof ...

Sole Meunière | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere

... Sole meunière - Kook de aardappelen in gezouten water. Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af. Laat voldoende bakboter smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen. Zet het vuur op een middelmatig ...

Italiaans stoofvlees | Makkelijk te bereiden! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/italiaans-stoofvlees/

... Italiaans stoofvlees Maak eens stoofvlees op de Italiaanse manier met rode wijn en oregano. Lekker! Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met wat bloem. Verwarm de boter in de pan en voeg het vlees, de ui, knoflook en een snufje zout en peper toe. Bak ...

Ovenschotel met rode kool en stoofvlees

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/01/ovenschotel-met-rode-kool-en-stoofvlees.html

... Ovenschotel met rode kool en stoofvlees Ingrediënten:restje stoofvleesaardappelpureerode koolpaneermeelgeraspte kaas Materiaal:ovenschaal Bereiden:Verwarm de oven voor op 200 graden.Verdeel het restje stoofvlees over de bodem van de ovenschaal. Vervolg met een laagje rode ...

Ovenschotel met rode kool en stoofvlees

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/01/ovenschotel-met-rode-kool-en-stoofvlees.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... Ovenschotel met rode kool en stoofvlees Ingrediënten:restje stoofvleesaardappelpureerode koolpaneermeelgeraspte kaas Materiaal:ovenschaal Bereiden:Verwarm de oven voor op 200 graden.Verdeel het restje stoofvlees over de bodem van de ovenschaal. Vervolg met een laagje rode ...

Stoofvlees met pindasaus | heerlijk mals vlees - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/stoofvlees-met-pindasaus/

... stoofvlees met pindasaus Zeker het proberen waard: stoofvlees met pindasaus. Lekker met bijvoorbeeld frietjes erbij of rijst. Snijd het vlees in stukjes en breng op smaak met zout en peper. Verwarm een beetje boter of olie in een pan en bak het vlees rondom bruin. Schep ...