Resultaten voor stoofpotje van kalkoen en champignons en witte wijn

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Gevulde Kalkoen

http://www.receptjes.be/recept_gevulde_kalkoen.html

... Gevulde kalkoen Ingredienten Voor 6 Personen: - 1 panklare kalkoen van 3 Kg - 1 lever van de kalkoen - 50 gram champignons (proper gemaakt) - 300 gram gemengd gehakt (varkens/runds) - 1 ei - 2 el room - 5 el paneermeel - peper, zout en nootmuskaat - bakboter Vraag bij ...

Hobbykok Pluis: Kalkoen fricassee

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/04/kalkoen-fricassee.html

... kalkoen fricassee Ingrediënten: 400 g kalkoenfilet, in reepjes 50 g boter 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 bakje champignons (250 g), in kwarten 2 el bloem 150 ml droge witte wijn (bijv. chardonnay) 1 flesje kookroom (250 ml) Bereiden: 1. Bestr ...

Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen

... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrueer ...

Stoofpotje van everzwijn | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofpotje-van-everzwijn

... ot 2u pruttelen. Bak het spek aan in een kleefpan, samen met de kleine ajuintjes en de champignons. Voeg dit op het einde bij het stoofpotje. Bijgerecht: gevulde appels: Steek het klokhuis uit de appels. Halveer de appel en leg ze in een ovenschotel met een bodempje wat ...

Recept voor Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/stoofpotje-van-bospaddenstoelen-met-rundvlees/

... kruid met zout en peper. Blus de pan met het bouillonblokje, 0.5l water en de wijn. Laat 20 à 25 minuten zachtjes garen.Werk het stoofpotje af met de peterselie. Geniet van stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees ...

Mediterraan stoofpotje - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/rundvlees/mediterraan-stoofpotje

... Mediterraan stoofpotje 4 personen 0 min voorbereiden 2 uur bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 34 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 50 g boter 200 g magere spekblokjes 1 ui, gesnipperd 600 g doorregen runderlappen, in blokjes 2 tomaten, gepeld ...

Recepten - Hedendaagse coq au vin

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Hedendaagse_coq_au_vin

... Bereidingswijze Kruid de stukken kalkoen met peper, zout en wat muskaatnoot. Verhit wat olijfolie en voeg de knoflook, laurier, tijm en de rozemarijn toe. Bak hierin de kalkoen. Laat eerst mooi kleuren en vervolgens zachtjes verder garen. Glaceer de zilveruitjes in wat ...

Kalkoen met currysaus en rijst | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... kalkoen met currysaus en rijst - Stoof de ui, selder, look en appel aan in de vetstof. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Voeg de kalkoenblokjes toe en laat ook even meestoven. Blus af met witte wijn en voeg er de room toe. Voeg het currypoeder, tijm en laurier t ...

Kalkoen met currysaus en rijst - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... kalkoen met currysaus en rijst By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vetstof : 50 el curry : 1 el room : 2 dl witte wijn : 2 dl kalkoenfilets : 2 witte rijst : 200 el appel : 2 selder : 2 stengels look ...

Recept Piet Huysentruyt - gevulde kalkoen - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEVULDE-KALKOEN/1945

... GEVULDE kalkoen Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Gevogelte Aantal personen: 4 3 3 Benodigdheden • 1 kalkoen1 kalkoen • 1 kg gehakt1 kg gehakt • 2 teentjes look2 teentjes look • 2 eitjes2 eitjes • peperpeper • zoutzout • 1 ganzenl ...