Resultaten voor st jacobsvruchten met en erwtenpuree

Sint-jacobsvruchten met foie gras en erwtenpuree | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sint-jacobsvruchten-met-foie-gras-en-erwtenpuree

... roge kleefpan. Verwarm kort de erwtenpuree. Leg 3 sint-jacobsvruchten op een bord. Leg hierop een schijf ganzenlever. Trek hiernaast een streep erwtenpuree. Leg het gedroogde vlees erop ter versiering. Overstrooi met een beetje currypoeder. Ingrediënten 12 verse sint-jacobsvruchten olijfolie 500 gr diepvrieserwten peper en zout 1 el Maggi PH groentebouillon 4 plakjes gerookte ham snuifje kerriepoeder ½ rauwe ganzenlever 2 el water klontje echte boter 1 el verse room ...

Erwtenpuree met gegrilde varkensreepjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/erwtenpuree-met-gegrilde-varkensreepjes

... wten gaar in gezouten water. Giet af en spoel de erwten met koud water tot ze volledig afgekoeld zijn. Mix de erwten met een staafmixer tot puree. Wrijf de puree door een zeef. Doe de erwtenpuree in een pot en laat aan de kook komen. Laat een paar minuten koken zonder deksel om wat vocht te laten verdampen. Voeg wat zout en een snuifje suiker toe.Bak ondertussen het varkensvlees gedurende 2 minuten op een hete grilplaat.Laat de boter uitsmelten in de hete maar niet meer kokende erwtenpuree. Verdeel ...

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinaigrette alle ingrediënten samen mixen. Serveer met de sla. Overstrooi met pijnboompitten, gegrilde pancetta, pickles en vinaigrette. Ingrediënten 2 mayonaise 1 Pickles 8 olijfolie 2 pijnboompitjes 4 handenvol gemengde sla 8 sneetjes pancetta 6 water 1 dl olijfolie 12 Sint-Jacobsvruchten ...

Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloeibaar ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... n en laat wat inkoken. Roer het maïszetmeel glad in een eetlepel water en doe het bij de wijn. Laat indikken en voeg er dan de zeste en de resterende boter bij. Kruid met een snufje zout en peper. Snipper het basilicum fijn en doe 1 tot 2 eetlepels bij de saus. Serveer de sint-jacobsvruchten met de saus, het geroosterde brood en een frisse groene salade. Dit gerecht heeft een Pro Points waarde van 8 per persoon. Ingrediënten 1 citroen 480 gr sint-jacobsvruchten peper en zout 1 el boter 200 ml droge witte wijn ½ th lepel maïszetmeel enkele takjes verse basilicum extra 8 sneetjes (200 gr) bruin boerenbrood, geroosterd gemengde groene sla ...

Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kastanjesoep-met-tartaar-van-sint-jacobsvruchten

... Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten - Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een flinke scheut cognac en zet onder in kippenbouillon. Laat enkele minuten verder koken. Breng op smaak ...

Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bruschetta-met-erwtenpuree-mozzarella-en-pecorino

... wten in licht gezouten kokend water in 3 min zacht. Afgieten. Pureren samen met de mascarpone, wat zout en peper en olijfolie. Rooster de gesneden ciabatta 2 min per kant. Wrijf de bovenkant in met een doormidden gesneden lookteentje, besprenkel met olijfolie. Bestrijk de sneetjes met de erwtenpuree, schik er de mozzarella op in stuk ...

Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sint-jacobsvruchten-met-wasabikorst

... Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst - Snijd de courgette fijn, voeg look en wat room toe en stoom 1 minuut op 120°C. Mix de het geheel vervolgens tot een zalfje. Voor het korstje: Shiso blaadjes zeer fijn hakken. Boter toevoegen samen met het amandelpoeder, het ...

Tartaar van tomaten met st.-jacobsvruchten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-tomaten-met-sint-jacobsvruchten

... part kommetje.Plaats de tomaten even aan de kant deze hebben we nodig voor de tartaar te maken.Snijd de overige tomaten in kleine stukjes en voeg deze bij het sap en de pitten. Kruid met peper zout en rode wijnazijn.Vang het tomatenwater op door alles door een zeef te duwen met behulp van een houten lepel. Plaats enkele uren in de koelkast. Vang het tomatenwater op.Snijd het overgebleven vruchtvlees in blokjes. Hak de peterseli ...