Resultaten voor st jacobsschelp met uien en knoflookpoeder

Gevulde sint-jacobsschelp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-sint-jacobsschelp

... de saus. Zet de saus van het vuur en leg er de sint-jakobsvruchten in. Laat het geheel afkoelen en schep het in de schelpen. Overstrooi met de rest van de kaas en peterselie en zet ze gedurende 30 minuten in een oven van 180 graden. Ingrediënten 8 el gemalen kaas 50 gr bakken en braden 4 el gehakte peterselie 12 Sint-Jacobsvruchten 4 Sint-Jacobsschelpen 1 bakje champignons 1 citroen (sap) ½ l melk ½ l visbouillon 70 gr bloem ...

Pulled aubergine van de bbq | vegetarische pulled pork - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pulled-aubergine-van-de-bbq/

... Pulled aubergine van de bbq Een lekkere vegetarische variant van het broodje pulled pork en pulled chicken. Begin met het aansteken van de barbecue. Stook de barbecue op tot 180-200 graden en maak de barbecue klaar voor een indirecte bereiding. Halveer de aubergines ...

Recept voor aardappelen à la boulangäre | njam!

http://www.njam.tv/recepten/aardappelen-la-boulangaere

... Bereiden: Beboter een ovenschaal en leg de helft van de aardappelplakjes op de bodem, strooi er wat zout en peper over. Leg hierover de helft van de dun gesneden plakjes ui op en bestrooi deze ook met zout en peper. Doe hetzelfde met de overige aardappelen en uien. ...

Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette

... een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de bovenste (vlakke) schelphelft.Blijf zo dicht mogelijk tegen de schelp snijden tot ze open klapt. (Anders beschadig je het kostbare stukje zeevrucht dat je nodig hebt.)Gebruik een lepel om de witte sint-jacobsnoot los te scheppen van de onderste schelp. Beschadig het vooral niet. Verwi ...

Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette

... een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de bovenste (vlakke) schelphelft.Blijf zo dicht mogelijk tegen de schelp snijden tot ze open klapt. (Anders beschadig je het kostbare stukje zeevrucht dat je nodig hebt.)Gebruik een lepel om de witte sint-jacobsnoot los te scheppen van de onderste schelp. Beschadig het vooral niet. Verwi ...

ei soep met ham en bosui | super snel klaar! Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ei-soep/

... itjes, de knoflookpoeder en een snuf zout en peper toe. Klop de eieren los en giet daarna langzaam in de pan terwijl je continu rustig in de pan blijft roeren. Zodra de eieren zijn gestold, kan het vuur uit en verdeel je de soep over twee kommen. Serveer eventueel nog met wat verse bieslook. 2 el water, 2 tl maizena, 750 ml kippen- of groentebouillon, 2 eieren, 75 gr hamblokjes, 2 bosuitjes, 0,5 tl knoflookpoeder, snuf zout en peper, verse bieslook ...

Mexicaanse bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/mexicaanse-bonensoep

... Mexicaanse bonensoep 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVegetarischMexicaans Ingrediënten 2 eetlepels olie 1 grote rode (punt)paprika, in blokjes 1 ui, gesnipperd 2 theelepels Silvo Shake It Cajun ...

Jeroen Meus - 'Glazed chicken' op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/glazed-chicken-op-de-barbecue

... ening in de gevogeltepan met whisky en water. Doe er tijm en laurier in. Span de kip over het blik of de gevogeltepan. Meng de mosterd met de zoetzure saus, ketchup, gembersiroop, ahornsiroop en appelazijn. Kruid met zout, cayennepeper, kippenkruiden en knoflookpoeder. Smeer de kip in met het mengsel met behulp van een keukenpenseel. Zet de kip op de barbecue. Laat 45 minuten bakken. Smeer af en toe nog wat in met de ‘lak’. De asperges en aardappelen Kook de aardappelen gaar in de schil. Maak de groene asperges schoon en snijd ze in stukken. Doe ze in het w ...

Krokante Parmezaanse krieltjes | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/krokante-parmezaanse-krieltjes/

... Krokante Parmezaanse krieltjes De allerlekkerste aardappeltjes maak je volgens dit recept. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd alle krieltjes in de lengte doormidden. Verdeel wat olijfolie over een bakplaat met bakpapier. Met een kwast kun je de olijfolie over ...

Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tofu-crust-polenta-zongedroogde-tomaten

... Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.6obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 1 takje rozemarijn, fijngesnipperd 4 zongedroogde tomaten, fijn ...