Resultaten voor speculaastaart limburgse

Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/limburgse-aspergesoep-krab-witte-wijn

... limburgse aspergesoep met krab en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 1 pakje Honig limburgse Asperge-crèmesoep ½ bekertje zure room 1 eetlepel melk 100 g krab of sur ...

Gepekelde selder, gel van selderblaadjes, gelakte hondshaai met Limburgse stroop en sojasaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gepekelde-selder-gel-van-selderblaadjes-gelakte-hondshaai-met

... Gepekelde selder, gel van selderblaadjes, gelakte hondshaai met limburgse stroop en sojasaus - Kneus de specerijen voor de pekel in een vijzel. Breng de rest van de ingrediënten voor de pekel samen aan de kook. Was de bleekselder en haal de takken van elkaar. Schil (hou de ...

Receptjes.be - Recepten - Soepen - Truiense Kriekensoep

http://www.receptjes.be/recept_truiense_kriekensoep.html

... Truiense Kriekensoep Truiense Kriekensoep is een Limburgs streekgerecht uit Sint Truiden. Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 kg ontpitte krieken - 200 gr griessuiker - 2 dl water - 1 pijpje kaneel - 2 eetlepels limburgse jenever - 1 koffielepel maiszetmeelBereidingswijze Do ...

Hobbykok Pluis: Speculaastaart met peer

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/speculaastaart-met-peer.html

... speculaastaart met peer Ingrediënten: 5 kleine handperen 1 el citroensap 150 g boter, zacht 150 g amandelspijs 4 eieren 150 g bloem 1 el speculaaskruiden 4 el abrikozenjam Materialen: lage taartvorm, Ø 26 cm Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Halveer de per ...

Aspergesoep met ham en witte wijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/aspergesoep-ham-witte-wijn

... Aspergesoep met ham en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 12 waarderingen VoorgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 pakje Honig limburgse Asperge-crèmesoep 150 g dunne asperges, in stukjes, of 1 blikje aspergepunten, in s ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Limburgse Vlaai (Belgisch)

http://www.receptjes.be/recept_limburgse_vlaai.html

... limburgse Vlaai (Belgisch) Ingredienten Voor 2 vlaaien: - 300 gr bloem - 1 pakje bakpoeder - 30 gr suiker - 1 ei - 125 gr platte kaas (vette) - 4 soeplepels maisolie - 4 soeplepels room (solo) - beleg naar keuze (zie onderaan)Bereidingswijze Meng de bloem met de suiker en ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Speculaas op Limburgse Wijze

http://www.receptjes.be/recept_speculaas_limburgse_wijze.html

... Speculaas op limburgse Wijze Ingredienten Voor 8 Personen: - 650 gr bloem - 500 gr donkerbruine suiker - 250 gr goede boter - 3 eieren - 1 eetlepel speculaaskruiden - 1 theelepel cacaopoeder - 1 eetlepel maagzout (bicarbonaat) - 1 eetlepel honing - 15 cl sterke koffie (kou ...

Recepten - Boerenbrood uit Pede/Limburgse leverworst/Kempense smout

http://www.lekkervanbijons.be/recept/boerenbrood-uit-pede/limburgse-leverworst/kempense-smout

... Bereidingswijze Rooster het boerenbrood. Smeer smout op de boterhammen en kruid met peper en grof zeezout. Snijd de leverworst in schijfjes, verwijder de velletjes en schik op de broodjes. Werk af met tuinkers of waterkers, radijzen en lente-ui.   ...

Rode kool - appel - hazenrug | VTM Koken

http://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/rode-kool-appel-hazenrug

... Rode kool - appel - hazenrug - Snij van ¼ van de rode kool fijne julienne en marineer deze zoetzuur met appelazijn, muscovadosuiker en Maaslands kruidenzout. Zet de rest van de rode kool op in een kookpot met 1 dl water. Schil ondertussen de appelen en snij ze in blokjes. ...

Verjaardagrecept Appel-taart Met Een Vleug Speculaas | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1381609/Appel-taart-met-een-vleug-speculaas

... unne plakjes tot bijna op het midden. Druk ze als een waaier in de taart en bestrooi de appel met iets kaneel. Bak de speculaastaart in een heteluchtoven op 140 graden Celsius in 60 minuten gaar en bruin en laat de taart afkoelen op een taartrooster. Bron Montignac ...