Resultaten voor sos piet vissaus

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... Bereidingswijze Rooster de gepelde pindanoten in een pan. Gebruik hiervoor geen vetstof. Maal de pindanoten grof met een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe he ...

Recept Geillustreerde Vissaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1403080/Geillustreerde-vissaus

... Recept Geillustreerde vissaus   GertrudevdLinden heeft dit recept op 24 juni 2012 toegevoegd. Dit recept is 247 keer bekeken, ...

Zalm met tomaat - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-tomaat

... Zalm met tomaat By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: teentjes look : 2 water : 6 el zout peper arachideolie : 1 el rietsuiker of bruine suiker : 4 th lepels donkere sojasaus : 2 th lepels vis ...

Kip in de wok met groenten en noedels | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-in-de-wok-met-groenten-en-noedels

... Kip in de wok met groenten en noedels - Snij de kippenborst in dikke repen en kruid oed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin ziet. Do ...

Recept Piet Huysentruyt - gebakken rundvlees met noedels - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEBAKKEN-RUNDVLEES-MET-NOEDELS/1001

... GEBAKKEN RUNDVLEES MET NOEDELS Chef: piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 400 gram filet pur400 gram filet pur • 4 teentjes knoflook4 teentjes knoflook • 1 chilipeper1 chilipeper • 1 komkommer1 ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras - Week de vermicelli een kwartiertje in lauw water en laat hem uitlekken. Kook in een pot met kokend water 5 seconde en maak los met een vork. Snij de rundvlees in dunne plakjes Snipper de ui. Snij het wit en het groen ...

Rode Thaise curry met vis - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rode-thaise-curry-met-vis

... Rode Thaise curry met vis By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 11 December 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: arachideolie kokosmelk : 2.5 dl rode curry pasta : 1 el citroengras : 1 el gehakte peperoni : 1 paprika : 1/2 babymaïs : 12 w ...

Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras

... Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras - Rijstvermicelli 5 min. weken in het warme water, vervolgens 10” koken, laten uitlekken en laten drogen. Snijd het rundvlees in zo dun mogelijke plakjes. Snipper de ui. Snijd het wit en het groen van de len ...

Soep van garnalen met witloof | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof

... Soep van garnalen met witloof - Voorbereiding: Neem het darmkanaal van de scampi eruit. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof e ...