Resultaten voor sorbetijs

Kiwi-ananas-munt sorbetijs maken - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kiwi-ananas-munt-sorbetijs-maken/

... Kiwi-ananas-munt sorbetijs maken Op zoek naar een heerlijk sorbetijs recept? Ik denk dat ik kan zeggen dat DIT recept het allerlekkerste sorbetijsje is wat ik ooit heb gegeten. De kiwi en ananas gaan perfect samen met de munt en de limoen. Fris ijs, zoet genoeg en lekker ...

Uit de keuken van Levine: Mango sorbetijs

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/mango-sorbetijs.html

... Mango sorbetijs Gisteren was het de kortste dag van het jaar en is de winter officieel begonnen. Hoogste tijd voor een zomers toetje: ijs! Dit sorbetijs kan een paar dagen in de vriezer bewaard worden. Ik heb hiervoor mijn zelfvriezende Nemox Gelatissimo weer eens uit de ...

Chocoladeijs maken met de ijsmachine - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/chocoladeijs-maken-ijsmachine/

... heb weer een topper van een ijsrecept voor je! dit keer maken we chocoladeijs, Niet zomaar chocoladeijs, maar heerlijk chocolade sorbetijs. Een heerlijk volle en pure chocoladesmaak. Voor de echte chocoladeliefhebbers! Het leuke is, dat het recept ook nog eens helemaal vegan is, omdat het een sorbetijs is. ...

Frambozenijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/ijs/frambozenijs

... zen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de keukenmachine. Klop nog ca. 1 minuut door tot een luchtig sorbetijs ontstaat. Bewaar het ijs tot gebruik in de diepvries. Bereiden Schep met een ijsbolletjestang op twee bordjes elk 3 bolletjes fra ...

Aardbeien sorbet met perzik en basilicum - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/aardbeien-sorbet-perzik/

... silicum is een frisse en kruidige toets. Uiteraard kun je de basilicum ook achterwege laten als je dit niet lekker vindt. Fruitig sorbetijs Houd je het liever bij alleen aardbeien, zonder perziken? Vervang dan de perzik door 75 gram aardbeien. Dit sorbetijs is heerlijk verfrissend door het fruit en daarmee een heerlijke afsluiter van de maaltijd of tussendoortje! Nog meer fruitig ijs maken? Probeer dit ananas-kiwi-munt ijs eens. Instructies Pureer de aardbeien en de perziken en meng met het water, suiker en ...

Frambozen-scroppino recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R560930/frambozen-scroppino

... ppino - De klassieke sgroppino maak je nog lekkerder door frambozen toe te voegen. Houd wat frambozen apart. Mix de prosecco, het sorbetijs, de wodka en de rest van de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Schenk in hoge glazen en garneer met een framboos. Serveer direc ...

Sgroppino van kersen en framboos

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sgroppino-van-kersen-en-framboos

... Belgische twist. - Mix de kersen glad haal door een zeef en pers met de bolle kant van een lepel het resterende sap eruit.Doe het sorbetijs met de wodka prosecco en het kersensap in een blende ...

Uit de keuken van Levine: IJs, IJs, IJs

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/05/ijs-ijs-ijs.html

... maar. Een paar ideeën:Bananenijs Bananenijs (Roasted Banana Ice Cream)Frambozen-yoghurtijs Kersenijs Koffieijs Kokosijs Mango-sorbetijs IJs van blauwe bessen IJs met rumrozijnen IJs met vruchtjes Vruchtenijs met kersensaus Boekentips:IJstijd van Kees Raat (Nederlands)Gelati d'Italia van Linda Tubby (Nederlands)Heerlijk ijs uit een glas en ander zoets (Nederlands) The Perfect Scoop van David Lebovitz (Engels) Geplaatst door Levine op 01:23 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: IJs, Nagerechten ...

Sorbet van meloen en citroen van The River Cafe - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/sorbet/sorbet-meloen-citroen-river-cafe

... een siroop van de suiker met 125 ml water. Doe de afgekoelde siroop met het citroensap bij de meloen. Draai er in een ijsmachine sorbetijs van of vries het in een passende container tot ijs. Eet het nog dezelfde dag. Extra benodigd Foodprocessor, ijsmachine Geen ijsmachineGeen ijsmachine? Doe het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos. Laat het ijs onafgedekt in 1-2 uur bevriezen, tot het halfzacht is. Doe het mengsel over in een kom en breek met een vork alle ijskristallen kapot. Doe het ijs terug in de diepvries en breek de ijskristallen gedurende 2 uur elke 30 minuten. Laat het ijs in de diepvries stevig worden. Bewaar het ijs in een afgesloten doos. Zet het ijs 45 minuten voor het servere ...

Witte chocoladetaart met grapefruitsorbet - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladetaart/witte-chocoladetaart-grapefruitsorbet

... er blijft kleven, laat de taart dan nog even in de oven staan.Snijd de taart in kleine vierkantjes en serveer ze met een bolletje sorbetijs. Het recept 'Witte chocoladetaart met grapefruitsorbet' wordt je aangeboden door Florida Grapefruit. ...