Resultaten voor soesjes

Heksensoesjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/heksensoesjes

... Heksensoesjes - Doe het water, de boter en de melk in een pannetje. Verhit al roerend tot het kookt. Neem de pan van het vuur en klop er de bloem met een beetje zout door. Zet de pan terug op het vuur (laag) en blijf roeren. Na ongeveer twee minuten is het deegje gaar. ...

Roomsoesjes met kaneel en amandelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/roomsoesjes-met-kaneel-en-amandelen

... Roomsoesjes met kaneel en amandelen - Doe het water, de boter, het zout en de vanillesuiker in een pannetje en breng aan de kook. Weeg mooi 100 g bloem af en voeg die in één keer bij in het pannetje. Goed mengen en daarna nog even laten drogen op het vuur. Haal de pan ...

Glutenvrije soesjes

http://glutenvrijemama.blogspot.com/2014/03/glutenvrije-soesjes.html

... Glutenvrije soesjes Opeens bedacht ik mij dat Alexander waarschijnlijk nog nooit een slagroomsoesje heeft gegeten in zijn leven! Hij ging glutenvrij toen hij net twee was en het lijkt mij sterk dat hij daarvoor al soesjes at. Ik kreeg er zelf opeens ontzettende zin in.Toen ...

Recept voor soesjes met chocolade | njam!

http://www.njam.tv/recepten/soesjes-met-chocolade

... Maak de soesjes: Laat de roomboter met Fleur de sel, melk en water zacht smelten. Breng aan de kook en voeg al roerend de patisseriebloem en suiker toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen. Voeg de eieren langzaam toe en meng tot een glad deeg. Breng over in ...

Soesjes met zalmmousse

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html

... soesjes met zalmmousse Het is altijd een leuke bezigheid om soesjes te maken. De receptuur is eenvoudig: 100 + 100 + 100 + 100 + 4 = een goed soezendeeg. Verder is het opletten of het deeg wel gaar is, want anders willen de soesjes niet rijzen in de oven en blijft het ...

Gateau St. Honoré | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/gateau-st-honore

... Gateau St. Honoré - Maak eerst het soesjesdeeg. Breng het water en de melk in een steelpannetje aan de kook. Voeg de boter blokje voor blokje toe en roer tot hij gesmolten is. Neem de pan van het vuur en klop er de bloem onder. Zet de pan terug op het vuur en blijf ...

Saint-Honorétaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/saint-honoretaart

... met een eidooier). Doe er wat Sweet mix Amaretto over. Bak 20 minuutjes op 195 graden. Leg er eventueel een bakplaat op. Voor de soesjes: Doe 100ml water, 100ml melk en 50 g boter in een potje. Breng aan de kook. Voeg de 60g bloem in 1 keer toe aan het water- en bot ...

Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hartige-soesjes-met-zalm-en-kaas-zoete-soesjes-met-banaan

... Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan - Moederdag met Laura Lynn! De mama van Laura houdt van aperitieven en van soesjes. Daarom maakt Sofie drie verschillende soorten soesjes: twee hartige met zalm en kaas en een zoet met banaan. Basisrecept voor ...

Aperitiefhapjes met bubbels | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-met-bubbels

... Aperitiefhapjes met bubbels - Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem toe en roer droog. Voeg 1 per 1 de eitjes toe. Roer telkens stevig door. Het deeg is klaar als het in een punt van de spatel loopt. ...

Slagroomsoezen

https://www.prinsessenboontjes.be/post/slagroomsoezen

... e 3 eieren toe. Meng telkens goed voor je het volgende ei toevoegt. Meng nadien goed.Doe het deegmengsel in een spuitzak en spuit soesjes. Hou spatie vrij tussen de soesjes want ze verdubbelen nog.Kies de maat, wij maakten ze 4 à 5 cm. Dip met een natte vinger het topje terug wat plat zodat de soes rond wordt. Bak ze 20 minuten in de oven op 200°C.Zet de oven uit, doe de deur op een kier en laat ze nog 10 min staan.Maak een klein gaatje in de soes en vul ze naar wens. Wij kiezen het liefst ananas of rood fruit en vers geklopte slagroom. Klop hiervoor 300 ml slagroom (minstens 35% vet) met (vanille)suiker stijf. Wij gebruiken 4 zakjes vanillesuiker.Smakelijk.Naar het recept Tips:Je kan ze met allerlei fruit vullen. Al vinden wij ananas het lekkerst.Bereidingsti ...