Resultaten voor soepje als hapje

Hapje: watermeloen met feta en basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-watermeloen-met-feta-en-basilicum

... Hapje: watermeloen met feta en basilicum - Op zoek naar een lekker fris hapje? Deze stukjes watermeloen met feta en basilicum maak je zo klaar. Ideaal voor als je nog wat watermeloen over hebt. Maak het hapje. Snij een schijf van de watermeloen. Snij deze vervolgens ...

Hobbykok Pluis: Grieks hapje

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/grieks-hapje.html

... Grieks hapje Dit hapje staat op de foto van het verjaardagsbuffet.Ingrediënten:1 Stegeman Originele salami 1 stukje zachte geitenkaas Gekruide olijven (zonder pit) Verse bieslook Materialen: Cocktailprikkers Bereiding: Snijd de Stegeman Originele salami schuin in ...

Soepje van scampi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-scampi

... bouillon en de room aan toe. Voeg de fijngehakte look en 2 eetlepels fijngehakte peterselie toe aan de geklopte room. Serveer het soepje met de geklopte room. Versier met platte peterselie en spaghettikruiden. Ingrediënten 20 scampi 1 wortel ½ prei 1 selderstengel enkele pijpajuintjes boter 1½ dl water 1 teentje look 4 el PH Kreeftenbouillon ½ dl room 4 el opgeklopte room platte peterselie ½ dl witte wijn spaghettikruiden ...

Soepje van rode vruchten met stevia | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-rode-vruchten-met-stevia

... t vanille, gember en citroengras. Laat inkoken tot ¾. Breng op smaak met de stevia. Bak het brickdeeg af in de oven. Serveer het soepje met de rode vruchten, het brickdeeg en het melkschuim. Overpoeder met wat stevia. Besprenkel met zeste van limoen. Ingrediënten 4 dl witte wijn stevia 1 vanillestokje 1 stukje gember 1 stukje ...

Soepje van champignons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-champignons

... soepje van champignons - Hak de look fijn en bak hem aan in boter. Doe de champignons erbij, bak nog even mooi aan en pers het citroensap erover. Blus met het water en voeg een koffielepel PH groentebouillon en de room eraan toe. Hak de peterselie fijn. Strooi de gehakte ...

Jeroen Meus - Soepje van rode vruchten met vers frambozenijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soepje-van-rode-vruchten-met-vers-frambozenijs

... an rode vruchten met vers frambozenijs - Op warme dagen lust iedereen een ijsje. Maak er meteen een bijzonder dessert van met een soepje van rode vruchten. - Het frambozenijs Week de gelatine in koud water. Doe de melk met de room in een kookpot. Snijd de vanillestok in de l ...

Carolines blog: Boursin hapje

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/06/boursin-hapje.html

... Boursin hapje Ingrediënten: - 1 komkommer - 1 groot pakje boursin met kruiden - semi-zongedroogde tomaatjes - basilcumblaadjes - vers gemalen zwarte peper Bereiden: Was de komkommer en snijd hem in de lengte door midden. Schaaf aan de onderkant met de kaasschaaf een ...

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-met-rauwe-ham-noten-paddenstoelen-en-bladpeterselie

... hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie - Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. Snijd de champignons en de sjalotjes fijn en stoof ze in een scheut olijfolie. Voeg, als het vocht (die de champignons afgeven) ...

Soepje van komkommer, sla, avocado met krokant spek en soepstengels | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-van-komkommer-sla-avocado-met-krokant-spek-en-soepstengels

... ado met krokant spek en soepstengels - Geen avocado voor Niels Albert. Dus probeert Sofie hem te overtuigen met een heerlijk fris soepje van sla, avocado en komkommer. Ze serveert er ook een bladerdeegkoekje bij. Tip: serveer dit in een klein glaasje en je hebt een lekker hapje!Tip: zorg dat het ...

Bladerdeegwieltjes met ricotta en spinazie » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/bladerdeegwieltjes-ricotta/

... Deze wieltjes smaken nog 10 keer zo lekker dan ze er uit zien. Ik probeerde deze bladerdeeghapjes voor het eerst met kerstavond. Ik hou van ricotta (moest je het nog niet doorhebben) en de combinatie met spinazie is altijd een winnaar. Ik vond het alvast heerlijk en ...