Resultaten voor soepen jeroen meustomatensoep met kip en gehakt balletjes gemmakt op camping

Recept voor gehakt balletjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gehakt-balletjes

... Bereiden: Meng het gehakt met de eidooier en het paneermeel. Kruid bij met peper en zout. Vorm balletjes. Stoof de groenten kort aan in olijfolie. Voeg de balletjes toe en laat ze meestoven. Giet de tomatensaus over het vlees, kruid met paprikapoeder en laurier. Laat ...

Gado van de camping | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/gado-van-de-camping/

... Gado van de camping Kijk, daar deinzen de Fransen dan niet voor terug hè. Het moet een miljardenproject geweest zijn, maar daar heb je dan ook wat voor. Het is hartstikke gezellig in Castellane, bij het Point Sublime, op de wegen en de wandelpaden. En reken maar ...

Jeroen Meus - Balletjes met krieken & balletjes in tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/balletjes-met-krieken-balletjes-in-tomatensaus

... balletjes met krieken & balletjes in tomatensaus - Lang leve de gehaktbal. jeroen maakt de twee populairste bereidingen klaar in één aflevering. Aan u de keuze: Ga voor balletjes met warme krieken en een verse bruine boterham met boter. Of laat de balletjes dobberen ...

Jeroen Meus - Witloofsoep met balletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloofsoep-met-balletjes

... Witloofsoep met balletjes - Het was alweer een tijdje geleden dat er bij Dagelijkse kost een degelijke winterse soep op het menu stond. Dat is nu dus verleden tijd want deze romige witloofsoep met overdreven veel balletjes brengt extra warmte op koude dagen. - Zet een ...

Jeroen Meus - Pompoen-seldersoep met rode bonen en balletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pompoen-seldersoep-met-rode-bonen-en-balletjes

... Pompoen-seldersoep met rode bonen en balletjes - Te gek?! bestaat 15 jaar. Om dat te vieren maakt jeroen een te gekke soep met butternut pompoen, selder, rode bonen en balletjes van kippengehakt.  - De pompoensoep Voorzie 3 liter groentebouillon.Halveer ...

Jeroen Meus - Balletjes met seldersaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/balletjes-met-seldersaus

... balletjes met seldersaus - Selder is op z’n best in de herfst en de winter. De groente is zeer geschikt om er een heerlijke schotel met gehaktballetjes mee te maken. Misschien een leuk alternatief voor de klassieker met tomatensaus, en het is zo eenvoudig... - ...

Tomatensoep met balletjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/tomatensoep-met-balletjes

... Tomatensoep met balletjes - Stoof in olijfolie de uien en look aan. Snij wortel en selder fijn en stoof mee aan. Snij de tomaat in stukken en voeg ze toe, laat sudderen op een zacht vuurtje. Voeg tijm en laurier toe. Laat alles zachtjes stoven. Voeg de tomatenpuree toe. ...

Jeroen Meus - Pasta met balletjes en shiitake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-balletjes-en-shiitake

... Pasta met balletjes en shiitake - Om balletjes te maken, doet jeroen meestal broodkruim en ei bij het gehakt. Op aanraden van slager Fille vervangt hij het broodkruim in dit recept door Parmezaan. Het geeft evenveel binding en voegt bovendien een lekkere smaak toe.Jeroen ...

Jeroen Meus - Balletjes in ’t groen met puree en gepofte kerstomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/balletjes-in-t-groen-met-puree-en-gepofte-kerstomaten

... balletjes in ’t groen met puree en gepofte kerstomaten - Eens iets anders dan balletjes in 't rood. jeroen maakt gehaktballetjes in een knalgroene saus boordevol tuinkruiden. Serveer ze met een smeuïge puree met olijfolie en gepofte troskerstomaatjes. ...

Jeroen Meus - Luikse balletjes met frietjes en sla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-balletjes-met-frietjes-en-sla

... Luikse balletjes met frietjes en sla - “Belgische” balletjes met een saus van Limburgse stroop en geserveerd met kraakverse dunne frietjes. Voor extra knapperige frietjes pocheer je ze even kort in het frietvet (niet frituren) en plaats je ze nadien kort ...